2777
2789
عنوان

رژیم

| مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 26 پست
 من قبلا خیلی میزدم ولی نه افتادگی رحم پیدا کردم و نه لپام شل شد

من لپام بپر بپر میکنه موقع طناب زدن مجبورم اینجوری 😁 باشم موقع طناب زدن که مایه شادی اهل خونه میشم😂😂😂😂

سلام دوست مجازی من😃 اینجا نه من شمارو میشناسم نه شما منو، اما اونقد بهم نزدیکیم که هر لحظه که اراده کنیم میتونیم باهم حرف بزنیم, درد و دل کنیم, همدیگه رو راهنمایی کنیم. این خیلی خوبه که همو داریم.😍 اما با وجود اینهمه صمیمیت و نزدیکی نه من از، زندگی شما اطلاع دارم نه شما از زندگی من ولی هممون خوب میدونیم که همه دلی به نازکی حباب برای شکستن دارن. چقد قشنگ میشه باهم یکم مهربونتر باشیم بهم توهین نکنیم و اگر از جایی دلمون پر شد اونو سر هم خالی نکنیم. فضا مجازیه اما دلا واقعیه و زود میرنجن، بغض خیلی راحت تو گلو میشینه و چشما مثل بارون بهار میبارن 🥺🥺 بیاین دلیل لبخند هم باشیم ❤ دوستتون دارم دوستای نی نی سایتی من😘😘😘😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد 🤣

سخت نگیر سعی کن هر روز یه ساعت پیاده روی کنی و حجم غذا رو کمتر کن..به جای بشقاب  داخل پیش دستی( میوه خوری )غذا بخور کم کم عادت میکنی به این حجم غذا .و سعی کن روزهای اول به جای قاشق با چنگال غذا بخوری 

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 
سخت نگیر سعی کن هر روز یه ساعت پیاده روی کنی و حجم غذا رو کمتر کن..به جای بشقاب  داخل پیش دستی( ...

سعی خودم و میکنم امیدوارم که بشه شما گروهی چیزی ندارید که باهم شروع کنیم انگیزه بگیرم امشب مهمون  بودم همه میگفتن چاق شدی مهمونی شد کوفتم قبلا خیلی خوب رعایت کردم گند زدم توش

سعی خودم و میکنم امیدوارم که بشه شما گروهی چیزی ندارید که باهم شروع کنیم انگیزه بگیرم امشب مهمون&nbs ...

فعلا عضو تاپیک مانکن های ۱۴۰۰ بودم نمیدونم چرا چند وقته قفله ..ولی در کل من روش خودم رو دارم کم خوری و تحرک🤗😊

تیکر به نیت باردار شدن خواهرم 😍🤗😍انشالله واقعی بشه 

سلام ببین عزیزم هر چیزی باید اصولی باشه همینجوری رژیم بگیری بعد ولش کنی طوری که پوستتو خراب کنی هیچی نیست

من خودم پیش مشاور رفتم باید چجوری لاغر بشم و لطمه نخورم پیش خانم راضیه رجبی رفتم مشاور شدم خیلی هم راضیم

اینستاگرام شه erezhim شمارشو واست میزارم 09353166606

میدونی چیه ما اینطوری خودمون به خودمون سخت میگیریم فقط یه چیزایی رو نمیخوری شکنجه ولی من به این نتیجه رسیدم وقتی که وزنت بالا حتما باید پیش یک مشاور تغذیه بری تا کمکت کنه همین طور ورزش ما فقط به خودمون آسیب میزنیم من پیشه مشاوره خانم رجبی میرم شش ماهه رژیم های خاص بهم دادن و خیلی هم راضیم همه چی میخورم  آدرس اینستاگرامش erezhim 😘