2777
2789
عنوان

رشد مو 🥺

305 بازدید | 20 پست

بچه ها من موهامو از ته زدم حتی بسته هم نمیشن و الان خیلی ناراحتم موهام فر و وز هستن چیکار کنم رشدشون خیلی سریع بشه و تو پنج ماه خیلی بلند بشن اگه تجربه ای داشتین بگین منم استفاده کنم دلم میخواد دوباره موهام بلند بشن 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نامزدم بدش میاد اخه میگه موهای فرت قشنگتره

خب پس روغن زیتون بزن 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

میشه دوره مصرف و روششم بگی خیلی دلم میخواد دوباره بلند بشن 🥺

حتی خوردنش هم بی تاثیر نیست اما میتونی موضعی هم استفاده کنی چند ساعت قبل حموم یکم روغن زیتون رو گرم کن بزن ب موهات خوب ماساژ بده ک گردش خون بره بالا بعد با کلاه بپوشون بد بشور .

برای موخوره هم یکم روغن زیتون رو بریز کف دستت هی دستت رو بمال بهم تا تو دستت گرما حس کنی بعد موهات ک نم داره بزن ب ساقه و نک موهات 

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

چ مدت بزنم و چند روز یه بار چقد تاثیر داره ؟؟؟

هر وق میری حموم تو دو س ماه مو بلند میشه

بر من ک تاثیر داش

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(: