2777
2789

نفسم یکم عمیق بشه درجا سرفه میکنم

سرفه هام دردناکه 

از دیروز همراه سرفه خلط دفع میکنم

تبمم با استامینوفن کنترل شده قطع کنم درجا میره بالا 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 
عطسه و آبریزش بینی هم دارید؟

عطسه اصلا جزو علائم کرونا نیست

ابریزش و گرفتگی بینی داشتم ک از پریشب بهتر شده فقط گاهی کیپ میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عطسه اصلا جزو علائم کرونا نیست ابریزش و گرفتگی بینی داشتم ک از پریشب بهتر شده فقط گاهی کیپ میشه

اخه میگن عطسه از علائم کرونا دلتاس .من ۵روزه از خونه تکون نخوردم دیروز با عطسه و آبریزش بینی شروع شده .بالای دهنمم التهاب داره .یکی بهم گفت کرونا دلتا .استرس گرفتم .آخه من جایی نرفتم که کرونا دلتا بگیرم

اخه میگن عطسه از علائم کرونا دلتاس .من ۵روزه از خونه تکون نخوردم دیروز با عطسه و آبریزش بینی شروع شد ...

نه عطسه اصلا جزو علائمش نیست توی نت هم بزنی میاد

نه عطسه اصلا جزو علائمش نیست توی نت هم بزنی میاد

ممنونم منو از دلشوره راحت کردید. من یه حالت حساسیت مانند دارم همین 

خدا خیرتون بده . علائم درگیری ریه سوزش بین دو کتف و سینه هست . یه دکتری بهم گفت نفستو ۲۰ثانیه نگه دار اگه اذیتت نکرد یعنی سالمی 

برای ریه کندر عالیه 

ممنونم منو از دلشوره راحت کردید. من یه حالت حساسیت مانند دارم همین  خدا خیرتون بده . علائم درگ ...

سری پیش درگیری دو نقطه کوچیک‌ریه داشتم فقط درد بین دو کتف داشتم ولی اینسری نفس کشیدن خیلی سختمه

من ریه ام درگیر بود تنگی نفس داشتم وقتی سرفه میکردم‌بین سینه هام قفسه اش از جا کنده میشد چنان درد می ...

تنگی نفس چجوری بود