2777
2789

سلام .من قبلا با اقایی اتفاقی اشنا شدم .ی دوستی معمولی که همش میگفت هدفم ازدواج نیست و منم کم نیوردم گفتم منم همینطور ( .ولی خیلییی دوسش دارم ) ولی بعد دوماه دعوامون شد و تموم شد و ۳ ماه کات بودیم  تا اینکه یهو  پی ام داد ولی بازم غرورش نمیذاشت بگه میخاد ببینتم .منم زیاد تحویلش نگرفتم ( گرچه سخت بود ) تا امروز که دیکه گفت میخام ببینمت و بیرون رفتیم .خیلی پسر خوبیه و باجنبه و دنباال سواستفاده نیست اصلااا چون حتی خونشونم تا حیاطشون رفتیم یچیزی برداره اصلا سمتمم نیومد .و خیلی خوشکل تر از منه و وضعشم خوبه . ولی امشبم باز گفت ما دوستیم و من قضد ازدواج ندارم کلا. با اینکه میدونستم ولی باز ضد حال زد ( توقع ندارم بگه ازدواح ولی وقتی میگه دلم میریزه 🙁) اگه حس خوبی بمن داره ک برگشته سمتم پس چرا اینجوریه . بتظرتون میشه ب مرور ب فکر ازدواج بیفته؟ دعوا نکنینا اون میدونه یکم دوسش دارم ولی پیشش همیشه غرورموحفظ کردم .خیلی دوسش دارم 🙁

خواهشاً ساده نباش و نشو من😐وقتی یکی میگه قصدم ازدواج نیست ینی قصدش ازدواج نیست دخترای سااااااده ک فک میکنین با دلبری و‌مهربونی نظرشو تغییر میدین امکاااان نداااره یهو ب خودت میای میبینی چندین ماه گذشته وابسته شدی اونم ولت کرده رفتههههههههههه ای خدا چقد حرص میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تبدیلش کن به شوهر

بعضی شبا عجیب دلتنگت میشم نمیدونم واقعا نمیدونم به هر دری زدم که قسمتم بشی اما نمیشه من از خدا فقط یه چیز میخوام اونم لحظه ای که خودمو توی لباس عروس دیدم حداقل با اونی که دوسش دارم باشم میدونی از اون دردناک تر چیه؟؟؟تو حتی نمیدونی من حاضرم برات تک تک استخون هامم بدم یادت باشه هیچکس اندازه من نمیتونه دوستت داشته باشه این چند بیت شعر تقدیم به خودت عزیزترینمA❤️میخوام بدونی که دلم داره برات پر میزنه🕊مثل یه داروغه شبا به هر دری سر میزنه 🥺وقتی میای با اون چشات دنیامو پر نور می کنی💫غصه ی تنها موندن و از دل من دور می کنی 🥹عمری اگه نگات کنم از دیدنت سیر نمیشم😍بدون که عشق تو زده خیمه به صحرای دلم 🫀اگر که باور نداری گوش کن به حرفای دلم...
بنظرم وابسته ش میشی کات کنی بهتر نیس؟

من همچین شخصیتی ندارم ک چون علاقه دارم بهش حتما وابسته بشم .اگه بره خب خیلی ناراحت میشم ولی نمیخام غرورمم بشکنه پیشش ‌.فقط نمیدونم کِی و چجوری بهش حرفمو بگم ک دوستت دارم و دوست دارم باهم باشیم کلا ک فک نکنه اویزونم

خواهشاً ساده نباش و نشو من😐وقتی یکی میگه قصدم ازدواج نیست ینی قصدش ازدواج نیست دخترای سااااااده ک ف ...

خب میدونم ک قصدش ازدواج نیست .خودشم چندبار گفته .ولی منم هیچپقت خودمو کوچیک نکردم پیشش . ولی خب چ دلیلی داره بیاد سمت من وقتی میتونه با خیلیا باشع

منم با یکی صمیمی شدم که دوسش دارم بعدش فهمید دوسش دارم ول کرد رفت بعد خودش دوباره برگشت بهم گفت دوسم ...

من میخام یا کلا بره یا اگه میمونه قصد جدی داشته باشه

ببین اکثر از پسرا فقط برا سرگرمی و کسب تجربه با دخترا رل میزنن وقرار میزارن 😐

اکثرا هم هیچ پسری با دختریه باهاش دوست بوده ازدواج نمیکنه و اگر اون دوستی 4 سال یا بیشتر بگذره که تصمیم به ازدواج بگیرن 

ولی درکل این وسط تو اسیب میبینیا 

وقتی رفته دوراشو زده برگشته دیده کسی از تو ساده تر نیس اصلا نباید وقتی برگشت قبولش میکردی 

گفته برم با همین😐زرنگ باش 🚶‍♀️نزار ازت سو استفاده کنن

🔹دَرکــی عمـــیق ، میـان باور هـای سَطـــحی!         
وا چرا اینجوری گرم و سرد میکنه دلش انگار یجا دیگع س😐🥴

نمیدونم بخدا .با اینکه میتونه با بهتر از من باش اما خودش برگشت و همشم خودش پی ام میدادب بهانه ها مختلف و اینقدرم اذیتتتتت کرد تا بلخره گفت میخاد ببینتم