2777
2789
عنوان

بی حالی نوزاد

65 بازدید | 8 پست

سلام

دخترم ۲۴روزشه

از ۲روزگی تا ۵روزگی به خاطر زردی بیمارستان بستری شد

از همون روز خیلی آروم شد و شیر کم میخوره و همش خوابه

الان ۴شبه دوباره بستری شده به خاطر اینکه وزنش کم که شد دوباره خیلی وزن نگرفت

کلی آزمایش ازش گرفتن و منتظر جواب آزمایش هام

میگن شاید بیماری متابولیک داره

کسی تجربه اینطوری داشته

هنوزم شل و بیحاله

امروز گفتن احتمالا مننژیت هم داره که دارو شروع کردن احتمال هست با رفع مننژیت بیحالیش تموم بشه

ان شاءالله حالش خوب بشه توکل برخدا

امضامو حتما بخونید :توهرتاپیکی کسی با نظرم مخالفه منو ریپلای نکنه همونموقع نی نی یار رو تگ میکنم جوابتم نمیدم  و باعث تعلیق شدنت میشه فقط استارتر که براش پست گذاشتم میتونه ریپلای کنه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم امروز یک دارو جدید که برای قندش هست هم براش نسخه کردن

توکلت به خدا باشه.

حتما عقیقه اش کن.

خوب میشه عزیزم نگران نباش

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

سلام عزیزم انشالله جواب ازمایش ها نرمال هست نگران نباش دختر کوچیک من هم به شدت خواب الو بود تا سه ماهگی حتی زیر دوش اب هم میخوابید ولی وقتی بیدار میشد شاید روزی دو سه بار شیر میخورد ولی مواقع بیداری کاملا سرحال بود چند روزی هم که هوا گرم بود خیلی بی حال بود در حدی که انگار نا نداشت ولی من عقلم نرسید ببرم دکتر بگم بی حاله بچم😭شاید شما هم خیلی خونه رو گرم میکنید یا زیاد میپیچین بچه رو نمیدونم خواستم تجربه ام رو بگم بعد چهار ماهگی دیگه شکر خدا خوب شد ،این روزها میگذره با یه متخصص خوب مشورت کن نگران نباش