2777
2789
عنوان

کیا فرهنگیانن!؟،

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 28 پست
امسال  دبیری ادبیات. اول از همه استرس رو بذار کنار.به جای پیامای منفی مثل: من نمیتونم وا ...

🥺اره مثبت فک کردن خیلی تاثیر داره 

انشاالله موفق باشی عزیزمممم

من میبینم یکی دبیری قبول شده ذوق میکنم 

رتبت چند شد؟ 

رتبت چند شد؟ کجا میخونی؟ چه درسایی رو بیشتر زدی؟ احتمال اینکه با رتبه۶۰۰۰ هم قبول بشی هست؟

۶۴۶

فرهنگیان ساری

از عمومیا همه رو به جز فارسی بالای شصت درصد زدم.

اختصاصیا هم به جز ریاضی و تاریخ و جغرافیا بالای پنجاه بود.

برای فرهنگیان امسال داشتم دوستی که ۶۰۰۰ آورده بود ولی دعوت به مصاحبه نشد.بستگی داره به نیاز آموزش و پرورش و تعداد متقاضیان.ممکنه سال دیگه همین رتبه ها دعوت به مصاحبه بشن.ولی امسال چون یک و نیم برابر ظرفیت رو دعوت به مصاحبه کردن تو رشته انسانی استان ما تا ۲۵۰۰ رو دعوت به مصاحبه کرد

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

🥺اره مثبت فک کردن خیلی تاثیر داره  انشاالله موفق باشی عزیزمممم من میبینم یکی دبیری قبول شده ...

۶۴۶

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

🥺❤️عالیه  حس خوب بهم دادی مرسی 💜 🥺تلگرام داری؟

نه ندارم.

۶۴۶ فرهنگیان ساری از عمومیا همه رو به جز فارسی بالای شصت درصد زدم. اختصاصیا هم به جز ریاضی و تاری ...

وای ۲۵۰۰

یعنی میتونم؟

بیز بوردا کرونا گلیب😷.کاربر قدیمیم 😁.معنی اسمم هم میشه دختر کوچولو😶
وای ۲۵۰۰ یعنی میتونم؟

حتما.

اگه بخوای آره.

اگه بخوام همه تجربیاتم رو تو یه تا کلمه جمع کنم میگم

تست تست تست

حتما. اگه بخوای آره. اگه بخوام همه تجربیاتم رو تو یه تا کلمه جمع کنم میگم تست تست تست

میدونی من امسال که سال اولم بود چون مجازی دوازدهمو خوندیم اصلا انگیزه ای واس درس خوندن نداشتم واس همین برای کنکور نخوندم

هییییییییچی نخونده بودم رتبتم شد ۲۲۰۰۰ 

یعنی میشه یهو ۲۰۰۰۰ بذارم زمین؟

امسال دارم خوب میخونم

بیز بوردا کرونا گلیب😷.کاربر قدیمیم 😁.معنی اسمم هم میشه دختر کوچولو😶
چندتا سوال دارم 🥺 پایه ات قوی بود؟  آزمون شرکت میکردی؟؟؟  لایف استلایلت چجوری بود 🥺 ...

بله پایه ام قوی بود.فقط تو درس های دوازدهم که مجازی بود ضعیف بودم.ولی بقیه درس ها رو تقریبا بلد بودم.یه جورایی دوره و نت برداری کردم فقط.

نه آزمونی به طور مرتب شرکت نکردم.فقط بعد عید که درس ها رو تموم کرده بودم تو آزمون جامع سنجش شرکت کردم.

از روزی چهار ساعت درس خوندن و دو ساعت تست زنی شروع کردم تا عید به هشت ساعت درس و چهار ساعت تست رسوندم .بعد از عید که دوره رو شروع کردم کم کم ساعت  خوندن رو کم کردم و ساعت تست زنی رو زیاد.تا به روزی دو ساعت تست زنی تنها رسیدم اون هفته های آخر

زندگیم اصلا از روال عادی خارج نشد.همه تفریحاتمو مثل قبل داشتم

میدونی من امسال که سال اولم بود چون مجازی دوازدهمو خوندیم اصلا انگیزه ای واس درس خوندن نداشتم واس هم ...

آره میشه.

ما خودمون تو کلاسمون دو نفرو داریم.یکیشون پارسال ۳۷۰۰ آورده بود به مصاحبه دعوت نشد.امسال ۳۰۰ آورد.یکی دیگه هم پارسال انقد رتبش داغون بود که اصلا به ما نگفت.امسال ۱۶ منطقه ۳ شده.

وقتی بین درس خوندن استراحت می‌کنی خودتو سر کنکور در حال جواب دادن به همه سوالات، درس خوندن تو دانشگاه مورد علاقت،یا اشتغال به کار مورد علاقت تصور کن.(فقط تصور نه خیال‌پردازی)

شکرگزاری هم شروع کن.هر شب قبل خواب مثلا با خودت بگو خدایا امشب فلان کتاب رو تموم کردم،انقدر تست فلان درسو زدم،انقد لغت خوندم.شکرت 

کتابای خونده ات رو از نخونده ها جدا کن.با هردوسون برج درست کن‌.هر کتابی رو که تموم کردی از برج نخونده هات بردار بذار رو برج خونده هات.وقتی ببینی برج خونده هات داره بلند تر از نخونده ها میشه انگیزه بیشتری میگیری.