2777
2789
عنوان

کیا فرهنگیانن!؟،

192 بازدید | 28 پست

من امسال کنکور دارم عاشق این دانشگاهم 

ولی خیلی گیجم هنوز درست شروع نکردم تمرکز ندارم فشار رومه خیلی عصبی و افسرده شدم 

فردا هم آزمون آزمایشی دارم 

با اینکه بعضی درسا و خوندم ولی بازم مغزم خالیه انگار نمیکشه 😭

آرامش خودتو حفظ کن.

آزمون آزمایشی فقط یه آزمونه.یه خط پایه که بر اساس اون میتونی خودتو تقویت کنی.

رشته ات چیه؟ انسانی؟

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله انسانیم 🙂

دوتا تاپیک دارم با عنوان توصیه های کنکوری.اگه دوست داشتی بهشون یه سری بزن.چندتا توصیه دارم توشون برای بهتر درس خوندن.

ببین، کنکور انسانی اصلا ترس نداره.رقیبای جدی تو رشته انسانی کم هستن.

من خودم از اواسط آبان ماه سال دوازدهم شروع کردم و رتبم سه رقمی شد.

اگه اصولی درس بخونی و بتونی تا عید همه درس ها رو تموم کنی بعد از اونو بذاری واسه دوره حله.

تست زیاد بزن ولی آزمون آزمایشی زیاد شرکت نکن.خودت برای خودت آزمون بذار.

هر وقت هم کلیدهای آزمون آزمایشی رو که شرکت کردید دریافت کردی یه بار دیگه خودت تو خونه همون آزمونو بده

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دارم تلاشمو میکنم ولی سردردای خیلی بد هم میاد سراغم  استرس هم میگیرم 💔

منم داشتم درسمو میخوندم که انگار تقدیرنمیخوادمن به هدفم برسم😢💔

ریزش مو و ضعف اعصاب گرفتم 

داغونم داغون

اندر احوالات ماناگفته هاست..خاموشم و[ غم ] دراستخوانم میگدازد.....🖤🥀
دوتا تاپیک دارم با عنوان توصیه های کنکوری.اگه دوست داشتی بهشون یه سری بزن.چندتا توصیه دارم توشون برا ...

وااای جدی رتبه ات 3 رقمی شد چ خوب 

چ سالی کنکوری دادی 🥺الان چی میخونی

دوتا تاپیک دارم با عنوان توصیه های کنکوری.اگه دوست داشتی بهشون یه سری بزن.چندتا توصیه دارم توشون برا ...

رتبت چند شد؟

کجا میخونی؟

چه درسایی رو بیشتر زدی؟

احتمال اینکه با رتبه۶۰۰۰ هم قبول بشی هست؟

بیز بوردا کرونا گلیب😷.کاربر قدیمیم 😁.معنی اسمم هم میشه دختر کوچولو😶
وااای جدی رتبه ات 3 رقمی شد چ خوب  چ سالی کنکوری دادی 🥺الان چی میخونی

امسال 

دبیری ادبیات.

اول از همه استرس رو بذار کنار.به جای پیامای منفی مثل:

من نمیتونم

وای خیلی مونده نمی‌رسم تموم کنم

ای وای خراب کردم

اصلا امیدی نیست بهم

برای خودت پیامای مثبت بفرست.مثل:

من میتونم

امروز بازم درس خوندم و حجم کتابای نخونده از قبل کمتر شد

اشکالی نداره اگه خراب شد دفعه بعد بیشتر تلاش میکنم

میتونم بازم پیشرفت کنم.

باور کن اینا بیشتر از درس خوندن معجزه می‌کنه.علامه هم باشی با اضطراب هیچ کاری رو نمیتونی درست انجام بدی