2777
2789
عنوان

بنظرتون جاریم بهم حسودی میکنه؟

1641 بازدید | 34 پست

یه شب رفته بودیم خونه مادرشوهرم حرف کار افتاد. ایشون خانه داره و من قراره برای کارم حدودا دوسال منتقل بشم به اطراف شهرمون ولی دوباره برمیگردم داخل شهر حدودا روزی یک ساعت و ربع راهشه...بهم با ترحم گفت نمیتونی انصراف بدی...حالا این هیچی من اصلا ناراحت نشدم یبارم دعوت بودیم‌ خونشون داشتم اشپزخونه بهش کمک میکردم . همسرم تو پذیرایی داشت یه حرفی میزد بعد متناسب با حرفش یه ببت شعر خوند بعد جاریم بهم گفت داداش(منظورش همسرمه)باز شعر خوندناش شروع شد...دوباره همسرم داشت شوخی میکرد و یه حرفی زد کاملا مشخص بود برای شوخی داره تعریف میکنه هم از لحنش هم از جمله بندبش...جاریم گفت داره دروغ میگه بابا..جدی بهم گفت...من نباید بهم بر می خورد..؟واقعا نباید جوابشو میدادم؟ من فقط با یه لبخند گفتم داره مسخره میکنه بابا...بنظرتون چی باید بهش میگفتم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زیادی حساسی عزیزم🙂

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

خب دیگه اگه حسادت هم باشه نمیتونی کاری کنی بزار اونقدر ادامه بده تا خسته بشه. فکرتو درگیر این چیزا نکن اذیت میشی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم