2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

2222 بازدید | 33 پست

سلام من موهام تا کمرم  خیلی نازک و کم پشت  ینی کم مونده  کچل  بشم. خیلی هم  زود چرب میشه کسی  تجربه داره  کمکم  کنه؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

من بودم کوتاه کردم بهش رسیدم عالی شد 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

چه رسیدگی 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما خانوادگی همینطوریم. ارثیه. 

من قرص هیرویت میخورم با روغن سیاهدونه و رزماری به سرم میزنم ریزشش کم شده

میگن مزوتراپی و پی آر پی خوبه ولی خواهرم رفت خودش میگه تاثیر داشته من هییییچ تاثیری ندیدم

ولی برو دکتر

چقد کوتاه کردی؟چطوری  رسیدی عزیزم میشه بگی؟

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

ما خانوادگی همینطوریم. ارثیه.  من قرص هیرویت میخورم با روغن سیاهدونه و رزماری به سرم میزنم ریز ...

دکتر  رفتم  چندبن  بار ولی  انگار ن انکار بدترم میشه

. سیاه دانه  امتحان کردم  تاثیری رو من نداشت. چکاپ داد.  اگ ویتامینم  کم  باشه   بنظرتون  رشد موهام درس میشه؟

بررسی مشکلات هورمونی از جمله تیروئید

کمبود آهن و ویتامینB

تغذیه و محیط و ژنتیک هم تاثیر گذاره

اگه‌مشکل  داخلی نداشتی مکمل و یا آمپول بزن

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد

و حتما اگه موهاتون کاملا سالم هر ماه باید نوک گیری کنین اگه موخوره و خشکی ک داره خیلی بیشتر کوتاه کنین

در خودش پیروزے را دیده بود                                                                         براے همین اصرار بہ بازے داشت.             قانون گردباد بود روزگار/// جز خار و خس زمانہ بہ بالا نمےبرد
بررسی مشکلات هورمونی از جمله تیروئید کمبود آهن و ویتامینB تغذیه و محیط و ژنتیک هم تاثیر گذاره اگه ...

ممنون عزبزم. خودم میدونم  کمبود  اهن  . کلسیم  و دی  کم دارم.  چکاپ هم  دادم قرار  ببرم  دکتر نشون بدم. ابنا کم  باشه  قرص  بخورم خوب میشه؟

گوناه کردم هم تاثیری داره؟؟؟

تاپیک مویی که نوشتم و بخون توش راهکارای مناسب و برای همه موها گفتم 

رعایتشون رو ضخامت مو و کمتر چرب شدنش هم تاثیر میذاره

در ضمن موهاتو کوتاه کن اگه موهات ژنتیکی نازک نباشه یکی از دلایل نازک شدنش موخوره اس

چقد کوتاه کردی؟چطوری  رسیدی عزیزم میشه بگی؟

موهام بلند بود ولی مثل نخ شده بود فایده نداشت .رفتم حسابی کوتاه کردم قرص هیروویت و زینک خریدم .بعد حموم سرم موی سریتا میزدم داخل حموم هم شامپوی خوب خریدم .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
و حتما اگه موهاتون کاملا سالم هر ماه باید نوک گیری کنین اگه موخوره و خشکی ک داره خیلی بیشتر کوتاه کن ...

نمیدونم  سالمه یانه.  ولی  نه خشک نیس خیلی  خیییلللیییی

احتمالش هست از کمبود چیزی باشه  حتما پیش یه دکتر خوب برو

ممنون گلم  حتما میزم  . چکاپ کامل و  قبل   بارداری دادم ک  کلی  باشه

ممنون عزبزم. خودم میدونم  کمبود  اهن  . کلسیم  و دی  کم دارم.  چکاپ هم ...

مهم ترین اینه ک داخل بدنت مشکل نداشته باشی خب اگرم مشکل داشته باشی معمولا دارو مصرف میکنی و بعد یک تا سه ماه نتیجه مشخص میشه

بله کوتاهی هم خوبه

شامپو هم مهم و فقط کف سرت رو شامپو بزن بعد با همون کف انتها موهاتم بشور