2777
2789
عنوان

ریزش شدید مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2242 بازدید | 33 پست
روی یه کاسه مویز عرق بیدمشک بریز، بزار شب تا صب بمونه، صب بخور، تا 40 روز، عالیه این معجون، برای ریز ...

چقد خاصیت داره . اینم انجام میدم. همه  کارای ک گفته شده  نوبتی هر  کدوم  2 ماه  ابنا  انجام میدم  ک  ببینم  تو کدوم  نتبجه می بینم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

دقیقا  عین موهای من  مث نخ نارک  کم پشت. موهای من  زودم چرب میشه برا شمام اینطور ...

اره الانم بود چرب میشه ولی حسابی پر پشت شده خودمم باورم نمیشه ریزش دارم ولی کلی موهم دارم .من چون موهام چرب وشوره داره به دوره کلیر استفاده کردم یه دورهم شامپو تقویت مو ضد ریزش .ولی بیشتر هم قرص و کوتاهی اثر کرد ‌‌‌‌‌‌‌‌.محصولات موی سریتا هم خیلی علیه نسبت قیمتش

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره الانم بود چرب میشه ولی حسابی پر پشت شده خودمم باورم نمیشه ریزش دارم ولی کلی موهم دارم .من چون مو ...

مرسی  عزیزم. خداروشکر ک موهاتون  درس شده. منم  استفاده میکنم  اتشالله  نتیجه  ببینم

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

مرسی  عزیزم. خداروشکر ک موهاتون  درس شده. منم  استفاده میکنم  اتشالله  نتیج ...

کوتاه کن درست میشه نگران نباش 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی