2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان هیچی ب نامت نیست و مهریه هم نداری،اونوقت هیچی ب نام شوهرتم نیست؟

چرا دیگه همون باغ به اسم شوهرمه ولی قولنامه ای اینجا باغا قولنامه ایه بیشترش ماشین هم به اسم‌شوهرمه یه زمین خریدم امسال میخایم خونه درست کنیم بدون اینکه شوهرم بهم بگه مدارک منو داده بود واسه انتقال سند دیگه روز مخضر فقط من رفتم امضا زدم اون به اسممه

من نمیدونم این روایتا کجاست که فقط یه عده خاص میبینن یا شایدم من چشمام نمیبینه

واقعننن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
😂😂😂😂😂 عشقم هرکسی ممکنه تو دوست و اشنا و فکوفامیل ی دوست املاکی داشته باشه میرن راااحت قولنامه ر ...

شوهر خواهر منکه میگفت فقط فقط طلاق وقتی فهمید هرچی داره باید بده نیست سرجاش چون خواهر من زرنگ بود بیستا وکیل م رفت هیچکدوم نگفتن مهریه ۱۴ خواهرم زود رفت استعلام گرفت که این خونه ماشین به نامش داره زن باید زرنگ باشه حقشو ضایع نکنن

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
چرا دیگه همون باغ به اسم شوهرمه ولی قولنامه ای اینجا باغا قولنامه ایه بیشترش ماشین هم به اسم‌شوهرمه ...

اها خب خدا روشکر ک چیزی ب اسمته

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
اذیتت میکنه؟

بلایی نمونده سرم نیاورده باشه،هر لحظه زندگیش عذاب اوره.اگه دخترم نبود جدا میشدم.اما نمیتونم قبول کنم من برم تا اخر عمرم سگ دو بزنم شکم خودمو بچمو سیر کنم اونم پی الواتی و عیاشیش و بچه های یه هرزه رو بزرگ کنه تو رفاه

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
واااقعاااا؟؟؟ 

طرف هم آخونده وهم رئیس قوق قضاییه هست مهریه بالا شرایط الان باعث شده دست بسته بشه نتونن زن دوم وسوم وچهارم بگیرن گفته مهریه بالاتر از ۱۴ سکه حرامه تا برای مردا شرایط زنایی بعدی راحتر کنه تا زنایی مطلقه شوهر دار بشن

بلایی نمونده سرم نیاورده باشه،هر لحظه زندگیش عذاب اوره.اگه دخترم نبود جدا میشدم.اما نمیتونم قبول کنم ...

خدا بهت صبر بده عزیزم

غصه نخور انشالله رنگ آرامش رو ببینی به زودی❤

شوهر خواهر منکه میگفت فقط فقط طلاق وقتی فهمید هرچی داره باید بده نیست سرجاش چون خواهر من زرنگ بود بی ...

اینی ک دارم میگم مال یک ماه اخیره ها.شاید خواهرت قبل این تاریخ اقدام کرده

اینی ک دارم میگم مال یک ماه اخیره ها.شاید خواهرت قبل این تاریخ اقدام کرده

اونم مال دوماه پیشه 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
اونم مال دوماه پیشه 

خب دیگه عشقم.زود عکس العمل نشون داده خواهرت..شانس اورده.زن دایی من رفت قهر فکر کرد میریم دنبالش دیر دست به کار شد ...اولش که رفت قهر گفت باید خانوادت دوسه میلیار بدن من برم ی خونه ی خوب بخرم..فکر کرد این کارو میکنیم.بچه رو برد.ک ما بریم.اما وکیلمون گفت.بچه اولو اخر مال شماست.کوچیک ترین خطایی هم کنه میتونین بچه رو پس بگیرین.باج ندین..الانم چون خودش جمع کرده رفته برای برگشتنش باید شرطو شروط رو بپذیره وگرنه هر پنج ماه یک ربع سکه میگیره.تا بشه ۱۴تاسکه

خب دیگه عشقم.زود عکس العمل نشون داده خواهرت..شانس اورده.زن دایی من رفت قهر فکر کرد میریم دنبالش دیر ...

میگم که زن باید زرنگ باشه حقشو بگیره خواهرم زرنگ بود پدر مادرمم براش کم نزاشتن