2777
2789
اخه شوهره بمیره والا مهریه هم نمیگیریم.

خواهر من شوهرش مرد اول مهریه شو دادن که خونه خرید 

تا زنده ان به درد نمیخوره مهریه دور از جونشون بعد مرگ میدن 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
نخیر گرفتن مهریه بستگی داره زن چقد زرنگ باشه باید بره استعلام بگیره که تا همین چند وقت پیش به نام مر ...

😂😂😂😂😂 عشقم هرکسی ممکنه تو دوست و اشنا و فکوفامیل ی دوست املاکی داشته باشه میرن راااحت قولنامه رو برای قبل مینویسن...میدونی چندنفرو میشناسم رفتن برای گرفتن مهریه..بعد دوسه ماه خسته شدن.مهریه فقط زمانی ترس داشت ک طرفو زندانی میکردن نه الان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه حرفا میده امیدوارم این کارو نکرده باشید

نه مگه دیوونه ایم.. مادرشوهرم خیلی فرصت طلبه... 

جاریم بچه دار نشد تا پانزده سال میخواست به این روش راحت طلاقش بده

البته الان دوقلو داره

👋Bye
خواهر من شوهرش مرد اول مهریه شو دادن که خونه خرید  تا زنده ان به درد نمیخوره مهریه دور از جونش ...

بعدفوت همسرش،کی مهریه روداد

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

ببخشید وقتی قاضی میگه تنها بیا معنیش چیه ؟ میخواد طرح دوستی بریزه؟ 

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
بعدفوت همسرش،کی مهریه روداد

دولت میده 

مثلا اگر خونه به نامش باشه تو تقسیم ارث اول مهریه زن رو میزارن کنار 

الیته شوهر خواهر من تصادف کزد و مرد و دیه به خواهرم دادن اول 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان 
خواهر من شوهرش مرد اول مهریه شو دادن که خونه خرید  تا زنده ان به درد نمیخوره مهریه دور از جونش ...

منم چن ساله دعام مردنه شوهرمه.اما قسمتش نمیشه که ،

بدا نمیمیرن

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............
چون شوهرمو دوست داشتم چون دیدم‌تو محضر به باباش یواشکی التماس کرد به اسم خودم همه چی بنویس پدرشوهرمم ...

الان هیچی ب نامت نیست و مهریه هم نداری،اونوقت هیچی ب نام شوهرتم نیست؟

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم