2777
2789
میگم که زن باید زرنگ باشه حقشو بگیره خواهرم زرنگ بود پدر مادرمم براش کم نزاشتن 

شوهرخواهرتم بلد نبوده...خیلی از اقایون تا احساس میکنن اختلافی افتاده وسط بدون اینکه زن بفهمه بنام بقیه میزنن

شوهرخواهرتم بلد نبوده...خیلی از اقایون تا احساس میکنن اختلافی افتاده وسط بدون اینکه زن بفهمه بنام بق ...

تو طرف اقایون هستی 🙂

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرخواهرتم بلد نبوده...خیلی از اقایون تا احساس میکنن اختلافی افتاده وسط بدون اینکه زن بفهمه بنام بق ...

چرا اتفاقا خیلی بلد بود یه خواهر هفت خط پشتش بود بیست میلیون دادن وکیل اما هیچ غلطی نتونستن بکنن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
تو طرف اقایون هستی 🙂

نه عزیزم.من طرف خانومام.اما میگم بااگاهی پیش برن..الکی قهر نکنن برای گرفتن مهریه.یا هی از قبل حرفشو نزنن.خودشون اقدام نکنن.خودشون از خونه نرن.قانون مملکت ما کلا طرف اقایونو میگیره.هر زنی باید تا وقتی تو خونه ی شوهرشه سعی کنه حداقل خونه رو بنام خودش بزنه

نه عزیزم.من طرف خانومام.اما میگم بااگاهی پیش برن..الکی قهر نکنن برای گرفتن مهریه.یا هی از قبل حرفشو ...

کاش از زندگیشون خبر میداشتی یه خونه یه جا خراب داشت ماشینم نداشت کلی قسط وام داشت خواهرم با نپوشیدن نخوردن نگشتن براش پول جمع کرد خونه جایه بهتر ماشین خوب پس انداز پر یهو هار شد که تو بدرد نمیخوری خواهراش گفتن اینو طلاق بده یه کم سن تر برات میگیریم خواهرم متولد۶۶ پسره م ۶۶ هار شد خواهرمو انقد کتک میزد فوش میداد سه سال فقط میگفت طلاقت میدم موها خواهرم سفید شدن از دستش خواهرم خانوادم گفتن دیگه فایده نداره طلاق بگیر بره این آدم نمیشه تا وقتی قاضی گفت هرچی داری باید نصف بشه عین چی پشیمون شد الان مثه ادم داره زندگی میکنه 

طرف هم آخونده وهم رئیس قوق قضاییه هست مهریه بالا شرایط الان باعث شده دست بسته بشه نتونن زن دوم وسوم ...

😑😑😑😑 چیزیم بگم الان نی نی یارا میندازنم بیرون 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
خدا بهت صبر بده عزیزم غصه نخور انشالله رنگ آرامش رو ببینی به زودی❤

فداتم

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............