2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

۳۵۰سکه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ربطش اینه که زنی که مهریه ش بالاست بدشگونه روایته

چه روایت مزخرفی

والا من مهریم از همه کسانی که دیدم و شنیدم بیشتره و خدا رو شکر خیلی هم برای همسرم خوش یمن بودم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
چرا من اینقد خر شدم بله رو گفتم مهریه م از همه کمتره بعد میگم چرا همسرم هار شده😏خوب دختر احمق واس ...

هار شدن مردها ربطی به سکه نداره.همسر اولم بعد ۴ ماه از عقد در خونه مون کمین کرده بود پدر مادرم از خونه رفتن با شمشیر اومد در خونه مون رو با لگد میزد و عربده میکشید.گفت اگه همه طلاهایی که برات خریدم ندی همین الان تو و ۳ خواهترت رو سر میبرم بعدا پدر مادرت هم میکشم.منم همه رو بهش دادم طلاهایی که خودمم خریده بودم دادم بهش.یکساعت بعد که پدر مادرم اومدن چون همه محل ماجرا رو فهمیده بودن مجبور شدم بگم با هم مشکل داریم.ظرف یک هفته توافقی طلاقمو گرفتن.خدارو هزار بار شکر نذاشتن حماقت کنم و باهاش بمونم.خوشبختی الانم رو مدیون تصمیم درست پدر مادرم هستم

۳۵۰تا سکه ۱۱۴تا شاخه گل رز اماااا چه فایده کلا ۱۴تا سکه میدن

تا ۱۰۰ رو مجبورن بدن. 

در صورت تمکن مالی مرد تا قرون اخرشو باید بدن 

من خانوم هستم💃💃💃 از بس منو ترکوندن این نی نی یارا 😡😡الان دیگه به اسمه شوهرشون اومدم ببینم بازم جرات دارن منو بترکونن 🤔🤔🤔9تا سیمکارت و ایمیل به باد دادم از 95تا الان