2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هنو مجردم زوده

ولی دوس دارم یه شاخه گل رز بنت باشع

اونقدر راحت میتونم آدمارو از زندگیم حذف کنم،که این موضوع گاهی خودمم میترسونه:)                                و لعنت بر کسانی ک مارا 
چرا من اینقد خر شدم بله رو گفتم مهریه م از همه کمتره بعد میگم چرا همسرم هار شده😏خوب دختر احمق واس ...

غصه نخور عزیزم

سعی کن کاری کنی شوهرت یه چیزی به نامت بزنه

۱۴سکه باضافه مکه.خییییلی هم راضیم حداقل پیش خدا سرم بالا میگیرم

چه ربطی به خدا داره؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

یکی اع فامیلا تعریف میکرد ک مهریه ی زنش ۱۴ تا سکع بوده بعد مخشو زده رفته کرده ۵ تا سکه بعدم طلاق گرف ک هیچی نداد زنه گف فقد منو ول کنه

اونقدر راحت میتونم آدمارو از زندگیم حذف کنم،که این موضوع گاهی خودمم میترسونه:)                                و لعنت بر کسانی ک مارا 

بنام خدا مهریه ام ۱۰۰ تا سکه بود بخشیدمش ک جداشم بعد طی ی مراحل دیگ دوباره ۲۵ تا سکه اش کردم تهش هیچی بهم نرسید🤣 مهریه ی چیز فرمالیتس

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
واقعا متاسفم برای همچین آدمایی

🥲🥲🥲دیقا