2777
2789
عنوان

نقشه شوم

235 بازدید | 12 پست

دوستان خاطره براوتون بگم خنده دار . یادمه دقیقا اول دبیرستان بود من با چند از بچه ها ریاضی ضعیف بودیم از معلم ریاضی هم بدمون می اومد تمرین بلد نبودیم بد برخورد میکرد خلاصه تصمیم گرفتیم تلافی کنیم . روز آخر کلاسا آخر سال نقشه شوم کشیدیم مبصر کلاس جزو تیم ما بود رفت به داداشش گفت واسه نقشمون سوسک بادی گرفت باورتون نمیشه بادش میکردی راه میرفت خیلی خفن بود گذاشتیم وسط دفتر حضور غیاب اومد نشست باز کنه دفترو حضور غیاب کنه راه افتاد سوسکه پرید روش جیغ و داد کلاس ترکید هرچی گفت کیه هیچکی گردن نگرفت اینقد شر بودیم انتقام دهه شصتی ها رو هم گرفتیم فک کنم تو این دوران مدرسه

واییی عالی بود😂

دختر بودن جرم نیس..دختری که بلند میخنده بیحیا نیست حالش خوبه! دختری که میخواد حقش و بگیره سلیطه نیست، توانمنده! زنی که طلاق میگیره مطلقه نیست، مجرده!دختری که نمیخواد ازدواج کنه ترشیده نیست، مستقله!...      ❤علاوه بر اینکه چشم هارا باید شست، جوردیگر باید دید؛  مغز هارا باید  شست... جوری دیگر باید اندیشید!  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حق داشتین عاخه زمان شما از این چیزا نبوده 

درسته .یا زمستونا برایکلاسهای سخت همیشه دوتا قرص چرک خسک کن مینداختیم تو بخاری کل مدرسه رو بو میگرفت و مدیر میگفت برید بیرون😀

با خدا باش پادشاهی کن .آن کس که باید ببیند میبیند😙