2777
2789
عنوان

یبوست دخترم و قطره پدی لاکت

6347 بازدید | 4 پست

سلام 

سه روزه دخترم که دوماهشه شکمش کار نکرده 

سری قبل هم اینطور شد روز چهارم شیاف گلیسرین زدم ۱۲ ساعت بعدش کار کرد

بنظرتون الان چیکار کنم؟ ایا قطره پدی لاکت باعث یبوستش شده؟

دختر منم مثل  دختر شما.فقط هفته ایی یبار دفع داره.از وقتی رفت تو سه ماه اینجوری شد.دکتر بردم گفت ترنجبین بده و 

قطره پدی لاکت داد.و گفت شیاف گلسیرین بزار...

پسرمم نوزاد بود همینطوری بود.

مقعدشو با گوش پاک کن که با روغن زیتون چرب شده تحریک کن.جواب میده.البته گاهی!!

شکمش رو در جهت عقربه ساعت با روغن زیتون ماساژ بده.

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
دختر منم مثل  دختر شما.فقط هفته ایی یبار دفع داره.از وقتی رفت تو سه ماه اینجوری شد.دکتر بردم گف ...

سلام یعنی هر هفته شیاف میزاشتید؟

من‌میگم شاید قطره پدی لاکت یبوست میره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا دو سه ماه اینطورین.نهایت تا وقتی غذاخور بشن.یهنی شش ماهگی.نه شیاف نمیزارم همیشه.قطره پروکید دکتر داده.ضد کولیک و یبوسته.

اگ طولانی بشه شیاف میزارم

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

من به متخصص که گفتم واسه دفعش که طولانیه.گفت اول شیر دهیتو بیشتر کن.شیر مادر همش جذب میشه دور ریز زیاد نداره.شیر خشک گیگوز بهم معرفی کرد و قطره پروکید داد و شیاف گلیسرین .و گفت ترنجبینم بده 

من الان دوهفته میشه شیر خشک رو براش شروع کردم.اوایل دفعش مثلن هشت روز یبار اونم باشیاف بود.ولی از وقتی شیر خشک کنار شیرم بهش میدم چهار روز یبار بدون شیاف دفع میکنه.شیرخشک گیگوز چربیش از شیرخشکهای دیگه بیشتره و ضدکولیکه ودفع راحتتری واسه نوزاد داره.