2777
2789
عنوان

درددل

107 بازدید | 18 پست

سلام خانومای گل

من چند وقت پیش رفتم سفر برای خونواده خودم وهمسرم سوغات اوردم .شب که به خونوادم سوغاتودادم کلی تعریف کردن وخوشحال شدن .دوروز بعد که برگشتم خونم مادرم زنگ زد گله کردسوغاتی که برا پدرت اوردی پاره شده به درد هیچی نمیخوره به بابات گفتم که دخترمون قسمم خورده بهترین جنس وبه این قیمت خریدم. ولی الان اینطوری شده واونقدر خرابه که نمیشه پوشیدش.  تووشوهرت رو مسخره کردن سرتون کلاه گذاشتن آخرشم گفت به پدرت گفتم درش بیار تا کهنش کنم.من خیلی ناراحت شدم از این حرفش گفتم یعنی با یکی دوبار پوشیدن پاره شد ودرحدی شد که بخواهی کهنش کنی!خداشاهده من بهترین جنس گرفتم.هدفمم خوشحالی دلشون بود .مادرم اخرسر میگه من بهت گفتم چون دلم برا پولت میسوزه .گفتم عکس بفرستین من ببینم چطور شده لباسه سالم سالم بود فقط جای سینه انگار نخ کش شده .که خواهرم گفت فک میکنم واسه کمربند ه که بابا میبنده .شوهرمم خودش تو کار پوشاکه وقتی  دید گفت این جایی گیر کرده یا چیزی بهش کشیده شده چون معمولا لباس از آرنج یا یقه نخ کش وخراب میشه .کاش نمیگفت من اینو از یه شهر دیگه سوغات گرفتم راهش که نزدیک نبود که بهم بکه ومن برم عوضش کنم یا پسش بدم.شما جای من بودین چیکار میکردین؟دوروزه حالم خیلی خرابه دلم شکسته

آره بنظر منم نباید میگف اما خودت هم میگفتی ب جایی گرفته حتما 

ولی از اون ب بعد جایی رفتی چیزی تو مایه های لباس و اینا نیار براشون 

ب ی چیز خوردنی بسنده کن 

توام دستت مث من نمک نداره خاهر 

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای شما بودم دیگه سوغاتی نمیاوردم

همسرمم گفت دیگه حق نداری سوغات بیاری اخه بار اولش نیست.یه بارم همسرم کربلا رفت.تو چشمای شوهرم نگاه کرد وگفت از اینا که توشهر خودموتم ریخته است.لباسیم که اوردی کلا پلاستیکه

همسرمم گفت دیگه حق نداری سوغات بیاری اخه بار اولش نیست.یه بارم همسرم کربلا رفت.تو چشمای شوهرم نگاه ک ...

چه مهربونین که بازم آوردین🌺

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
همسرمم گفت دیگه حق نداری سوغات بیاری اخه بار اولش نیست.یه بارم همسرم کربلا رفت.تو چشمای شوهرم نگاه ک ...

خوب پس دیگه سوغاتی نیار عزیزم اینجوری خیلی بهتره مسافرت هم میری فقط لذت ببر به جای اینکه وقتتو صرف خرید کنی که اخرشم بشه این 

خیلی ناراحتم. دلم شکسته 

میدونم چجوریه نمیدونم چجوری دلشون میاد بزنن تو ذوقمون 

منم متاهلم چند روز پیش اومدم تموم خونه مامانمو بهم زدم براش بخاری گذاشتم میره سرکار گفتم وقتی میاد خوشحال میشه 

یهو دیدم اومد گف بدتر خونمو ریختی بهم😊

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید. 
باور اولش نیست

میدونم ولی خوب چه میشه کرد بهتره شوهران نفهمه خودت جمع کنی قضیه رو الان چیزی نمیگه ها ولی بعداً ممکنه منت بذاره دیگه میبینی سنشون بالاس الکی گیر میده به چیزی 

میدونم ولی خوب چه میشه کرد بهتره شوهران نفهمه خودت جمع کنی قضیه رو الان چیزی نمیگه ها ولی بعداً ممکن ...

اخه میدونی من به شوهرم گفتم چون اگه نمیگفتم چند هفته بعد که میرفتن با لحن بدتری بهش میگفت.

[QUOTE=213282165]چه مهربونین که بازم آوردین🌺[/QUOTE

شما عزیزی.من وشوهرم به پدر ومادرم واقعا احترام میذاریم .همیشه میگیم پدرو مادرن برای خوشحالیشون هر کاری که بتوونیم انجام میدیم.اماایندفعه واقعا دلم شکسته 

[QUOTE=213282165]چه مهربونین که بازم آوردین🌺[/QUOTEشما عزیزی.من وشوهرم به پدرا ومادرم واقعا احترام ...

حق دارین😔😔😔

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.