من چند وقت پیش رفتم سفر برای خونواده خودم وهمسرم سوغات اوردم .شب که به خونوادم سوغاتودادم کلی تعریف کردن وخوشحال شدن .دوروز بعد که برگشتم خونم مادرم زنگ زد گله کردسوغاتی که برا پدرت اوردی پاره شده به درد هیچی نمیخوره به بابات گفتم که دخترمون قسمم خورده بهترین جنس وبه این قیمت خریدم. ولی الان اینطوری شده واونقدر خرابه که نمیشه پوشیدش. تووشوهرت رو مسخره کردن سرتون کلاه گذاشتن آخرشم گفت به پدرت گفتم درش بیار تا کهنش کنم.من خیلی ناراحت شدم از این حرفش گفتم یعنی با یکی دوبار پوشیدن پاره شد ودرحدی شد که بخواهی کهنش کنی!خداشاهده من بهترین جنس گرفتم.هدفمم خوشحالی دلشون بود .مادرم اخرسر میگه من بهت گفتم چون دلم برا پولت میسوزه .گفتم عکس بفرستین من ببینم چطور شده لباسه سالم سالم بود فقط جای سینه انگار نخ کش شده .که خواهرم گفت فک میکنم واسه کمربند ه که بابا میبنده .شوهرمم خودش تو کار پوشاکه وقتی دید گفت این جایی گیر کرده یا چیزی بهش کشیده شده چون معمولا لباس از آرنج یا یقه نخ کش وخراب میشه .کاش نمیگفت من اینو از یه شهر دیگه سوغات گرفتم راهش که نزدیک نبود که بهم بکه ومن برم عوضش کنم یا پسش بدم.شما جای من بودین چیکار میکردین؟دوروزه حالم خیلی خرابه دلم شکسته
میدونم ولی خوب چه میشه کرد بهتره شوهران نفهمه خودت جمع کنی قضیه رو الان چیزی نمیگه ها ولی بعداً ممکنه منت بذاره دیگه میبینی سنشون بالاس الکی گیر میده به چیزی
[QUOTE=213282165]چه مهربونین که بازم آوردین🌺[/QUOTE
شما عزیزی.من وشوهرم به پدر ومادرم واقعا احترام میذاریم .همیشه میگیم پدرو مادرن برای خوشحالیشون هر کاری که بتوونیم انجام میدیم.اماایندفعه واقعا دلم شکسته