2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 18 پست
اخه میدونی من به شوهرم گفتم چون اگه نمیگفتم چند هفته بعد که میرفتن با لحن بدتری بهش میگفت.

اخ چی بگم 😔 اگه بگی وایییی پس حتما کلاهمو برداشتن حق با توعه چی بازم ادامه میده یا اگه بگی مامان شوهرم نفهمه کلاهمو برداشتن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ چی بگم 😔 اگه بگی وایییی پس حتما کلاهمو برداشتن حق با توعه چی بازم ادامه میده یا اگه بگی مامان شو ...

اره میگه .چندبارم به گوششون زدم گفتم هرحرفیو نگید همسرم بخاطر احترام چیزی نمیگع وسکوت میکنه ولی بعد منو اذیت مبکنه.بازم گوش نمیده .این قضیه واقعا گفتن نداشت .اگرم به همسرم نمیگفتم مثل دفعه قبل خیلی بد بهش میگفت 

از ته دل واز اعماق وجودم درکت میکنم

عیب نداره ناراحت نباش ولی خب جزئیات خبرارو ب شوهرت نده ب شوهرت بگو ابجس و مامان گفتن شاید از کمربند بابات بوده و اینا 

اصلا از خانوادت دست شوهرت آتو نده هرچند ک خوووب باشه ی جایی ب روت میاره 

ولی سری بعد خودت تنها برو خونه مامانت اینا ک اگ چیزی میخان بگن خودت باشی فقط 

بعدم بگو منم مث شما اگ چیزی خرید کردم بهش گفتم بهترین جنسو برام بیاره لابد عوضش کرده متوجه نشدم 

یا بگو تو جعبه بوده ندیدم اما اگ گف نو نبوده مارک لباسو اینا ک داشته 

ولی اینکه گفته کهنش کنم واقعا مزخرف بوده حرفش 

همین ک ب یادشون بودی کلی می ارزه 

بعد حلو مامانت از بابات بپرس بگو بابا لباسو ب جایی زده بودی نخ کش شده ببین بابات چی میگه 

بعد بگو شرمنده بابا لابد جابجا کرده متوجه نشدم ولی اگ میبینی قابل پوشیدن نیس از همینجا برات یکی بخرم 

تو تعارفتو زدی ولی بابات نمیگه بخر 

اینجوری هم دلتو آروم کردی حتما جلو مامانت با بابات حرف بزن  

خارج از محدودهٔ ازدواج شما، هیچ عشق کاملی، انتظار شما را نمی کشد. پس از عشق و حسی که دارید لذت ببرید.