2777
2789
عنوان

خوشبختی

77 بازدید | 9 پست

به نظرتون خوشبختی واقعی تو چیه ؟؟ 

من خودم فکر میکنم تو رضایت درونی باشه چون خیلیا هیچی ندارن ولی خوشبختن و برعکسش

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااا خوشبختی تو رضایت درونی 

خوب چجوری میشه بدستش اورد 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

خوشبختی توی نوع نگاه ما به دنیاست به آدما من خودم از وقتی سعی میکنم از داشته های کوچیکم لذت ببرم و کمتر روی قسمت تیره زندگی زوم کنم خوشبخت ترم و حس بهتری دارم 

همینکه میتونم خیسی بارون روی صورتم رو حس کنم همینکه صدای نفس کشیدن یه فرشته کوچولو توی گوشم میپیچه همینکه کوه با اون عظمت توی چشمای من جا میشه همین دیدن دوباره آدم ها همین احساس گرسنگی و تشنگی همین خوابیدن توی رخت خواب گرم همین شنیدن صدای خنده بقیه یعنی خوشبختی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

خوشبختی توی نوع نگاه ما به دنیاست به آدما من خودم از وقتی سعی میکنم از داشته های کوچیکم لذت ببرم و ک ...

عالی 👍👍 بهت تبریک میگم واقعا زندگی همینه 👏👏

ولی من هرچی تلاش میکنم نهایت یکی دو روز حالم خوبه دوباره همه چی بهم میریزه و برمیگردم تو فاز غم 🥺🥺

عالی 👍👍 بهت تبریک میگم واقعا زندگی همینه 👏👏 ولی من هرچی تلاش میکنم نهایت یکی دو روز حالم خوبه د ...

همه ما یه غم هایی داریم که بعد از اون اتفاق ها دیگه اون آدم سابق نشدیم ولی زندگی هنوز در جریانه فقط یکبار قراره زندگی کنیم یه مدت یه تمرین به پیشنهاد یکی از دوستانم انجام دادم عالی بود امتحانش کن فقط ۴۰ روز هر کاری کن که شاد باشی هر روز بابت یه نعمت شکر گزاری کن هر روز یک آدم منفی رو از اطرافت حذف کن 

هر روز یک ربع برقص

هر روز نیم ساعت پیاده روی کن

نیم ساعت تو محیط بیرون از خونه بدون هیچ فکر و دغدغه ای راه برو

هر روز یه چیز جدید یاد بگیر بعد از ۴۰ روز خودت رو با قبل مقایسه کن این تمرین عالیه روحیت رو خوب میکنه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

همه ما یه غم هایی داریم که بعد از اون اتفاق ها دیگه اون آدم سابق نشدیم ولی زندگی هنوز در جریانه فقط ...

ممنون عزیزدلم 

انشالله حال دلت همیشه خوب باشه 😘😘

ممنون عزیزدلم  انشالله حال دلت همیشه خوب باشه 😘😘

کتاب دال دوست داشتن رو بخون 

فدات عزیزم