2777
2789

من نزدیک به سه ساله با یه پسری سه سال از خودم بزرگتره دوستم...آشناییمون خیلی عجیب غریب بود همو خیلی دوس داشتیم و اولین دوس پسرمم بود و واقعا وابسته اش بودم تا بعد شش ماه رابطمونو کات کرد رفت چند ماه بعدم برگشت و گف اشتباه کرده حالش خوب نیس بدون من و این داستانا...خیانتی ام ازش ندیدم دوستاشم در حد چن نفرن که باز صمیمی نیستن.

دیپلم داره و درس نمیخونه کارم نمیکنه و خونه اس کلا.

من روحیه ام داغونه و هیچکسی و ندارم باهاش حرف بزنم از همه دورم...به خودشم گفته بودم برنگرد برو من مثل قبل حالم خوب نیس اونی که میشناختیم نیستم ولی گوش نکرد و موند...همش دنبال بهونس به من گیر بده این و نپوش اونجا نرو این کارو نکن اونکارو بکن میشینه حرف میزنه از چیزایی که خودمم میدونم...یه کارایی و زور میکنه بم...

###خلاصه من نمیدونم تهش چیه صددرصد ازدواجم نیس چون سربازی ام باید بره فک کنم ۶سال،میخوام رابطمون تموم شه ولی نمیدونم چیکار کنم چجوری...###

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا چراعمرتو پای این ادم گذاشتی درس ک نخوند،کارم نمیکن ،ی روزم قرار تصمیم بگیر بره سربازی

بخدا حیف عمر و وقتت

اصلا جای ی لحظه فکر کردن هم ندار،ی جور بزارش کنار ک انگارنبود

بخودت رحم کن

واقعا چراعمرتو پای این ادم گذاشتی درس ک نخوند،کارم نمیکن ،ی روزم قرار تصمیم بگیر بره سربازی بخدا حی ...

اخه دوستاشم گذاشتنش کنار...منم بزارمش کنار میدونم ضربه میخوره...خونمونم میشناسه...نمیدونم...

اخه دوستاشم گذاشتنش کنار...منم بزارمش کنار میدونم ضربه میخوره...خونمونم میشناسه...نمیدونم...

نگران نباش ضربه نمیخور،اون دار خود زنی میکنه،والا کل دنیا رها کرد نشسته توخونه

خب پاشه ی کاری بکنه،درسی،کاری،زندگی،منتظر چیه دقیقا