2777
2789
ترشی پیاز برای اولین بار درستیدم ولی سبز شده.اگه کسی میدونه چرا ممنون میشم راهنماییم کنه.توشون فقط پیازای سفید کوچولو بوده با چند تا حبه سیر و نعناع.سیر هامم تو شورام سبز میشه.
سیر اول سبز میشه بعد خوب میشه
مشکلی نیست. مال من همیشه همینطوره
بعد هم عالی میشه.شاید پیاز هم اینطوریه.
الا بذکر الله تطمئن القلوب... پسرم نفسم... دخترم آرامش قلبم ...همسرم سایه سرم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سمیه ... نخوری

یادمه مامانم منم دبه دبه ترشی میرخت ..

یه بار یه دبه خیلی بزرگ سیرهاش سبز شدن ...

گفتن ، اینا سمی ان و نخورید

زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
سیر سبز بشه خوب نیست ... سم است

حالا یه مدت نخور ببین رنگشون سفید میشه یا نه ؟
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .
هم سیر و هم پیاز وقتی تو سرکه میرن رنگشون اول سبز کمرنگ میشه بعد یواش یواش رنگشون تغییر میکنه میرسه. اصلا هم سمی نیست.
یعنی ما که چندین ساله میخوریم بلایی سرمون نیومده تا حالا.
وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد...آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد...
azam-sadat
1392/10/8 1:17 ب.ظ

هم سیر و هم پیاز وقتی تو سرکه میرن رنگشون اول سبز کمرنگ میشه بعد یواش یواش رنگشون تغییر میکنه میرسه. اصلا هم سمی نیست.
یعنی ما که چندین ساله میخوریم بلایی سرمون نیومده تا حالا.
خدا جونم به خاطر وجود همسرم و دخترام هزاران مرتبه شکرررررررررررررر.مهرسای مامان 1فروردین جمع مارو 4نفره کرررررررد
نریزیا حیفس خخخخخخخخ.
من خوشمزه ترین سیری که درست کردم اونی بود که بیشتر سبز بود.
خیلیا با پوست میریزن تو سرکه سبز شدنشو متوجه نمیشن.
برای تهیه سیر ترشی باید از سیر خشک رسیده درشت استفاده نمود . ... هنگامی که سیر ترشی سبز می شود بسیار سمی است و باید دور ریخته شود یکی ...

اینو از تو یه سایت خوندم

حالا یه مدت صبر کن اگه رنگشون خوب شد ، استفاده کنید

اون سیرا که شکلشون خیلی خوبه و سفیدن چینیه.قشنگ گله و درسته.
سیرای حالا بیشترشون ایرانیه.
چینیا کم شدن دیگه.
من شمالی گرفتم. یه بارم گفت ماله همدانه.