2777
2789
عنوان

همسر شما ناهار میاد خونه؟؟؟؟؟

338 بازدید | 35 پست

امروز شوهرم کارداشت و ناهار نیومد الان خیلی ناراحتم از دیشبم که دعوا کردیم دلم کلی گرفته و این نیومدنش‌ خیلی حالم و بدتر کرده احساس میکنم داره بهم بی توجهی میکنه😔😔😔

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد حساس نباش .یه روز حالا نیومده اشکالی نداره .بهش یه پیامی بده به بهونه یه وسایلی بخره .اگه قهری و نمیخای غرورت شکسته شه البته.اگرهم دلته آشتی کنی خب زنگ بزن بپرس چرا نیومدی ..بعد بگو شب زودتر بیا که دلم خیلی برات تنگ شده یا پیام بده همینو

انقد حساس نباش .یه روز حالا نیومده اشکالی نداره .بهش یه پیامی بده به بهونه یه وسایلی بخره .اگه قهری ...

قهرمون اونجوری نیست که کلا حرف نزنیم 

میگه کار دارم با بابام

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
نه شامم نمیاد

پس تو چکار میکنی

گاهی هست گاهی نیست خیلی وقتا میگه میاد ولی ساعت 7الی8میاد ناهار میخوره

ناراحت نمیشی ؟

سخت نگیر

چکار کنم 

خیلی حساس شدم