2777
2789
عنوان

دوران عقد

327 بازدید | 29 پست

بچه ها همسرم مرد خوبیه .خسیس هم نیست ..اما تامن نگم دست توجیبش نمیکنه...اگه بگم فلان چیز نیازه وفلان چیزرو بخریم میگه باشه ولی تا نگم اصلا وابدا کاری نمیکنه...

این ویژگیش حرصم رو درمیاره...

مثلا اگه چندبار جلوش بگم شارژم تمام شده هیچ واکنشی نشون نمیده ووقتی بگم شارژ بخر میخره..

مثلا بارها برای پولی که بهم میده بهش گفتم دوست دارم خودت بدی باز ماه جدید که میاد تا من نگم نمیریزه..

اوایل فکر میکردم خسیسه اما نیست چون میخره..شهریه دانشگاهم روهم میده..

ولی اگه تا یکماه من بهش نگم بیا بریم بیرون یا برام فلان چیز روبگیر اونم هیچچچچچییی نمیگه..

حتی گاهی خودم به میگم برای یه هدیه چیزی مثلا بگیر باید ۱۰بار یادآوری کنم..

مشکل مالی نیست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۵سالع عقدم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

بلد نیس دیگه لابد نمیدونه نیازات چی هستن تو باید بش یاد بدی تااونم یاد بگیره

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
۵سالع عقدم

عجب صبری داری من هفت ماهه عقدم حس میکنم سرگردونم

اراده کردم که تا شب یلدا که مراسمم هم هست به وزن64برسم😍😍✋از امروز به خودم قول میدم که واس رسیدن به وزن دلخواهم از هیچ ویز دست نکشم وزن فعلی:۷۰ قد:۱۶۹ وزن هدف:۶۴ که البته بازم ادامه میدم تا وزنم به۶۰برسه     ۱آذر:۶۹
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز