2821
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 29 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب هرکس ی جوره

اونی ک تو میخوای ولخرجه،شوهر من نمیشه جلوشو گرفت پولاشو حروم میکنه ب جا یک کیلو میوه برا دو نفر ی عالمه میگیره وقتی فلان چیزو داریم باز خودش میخره،یهو تو اوج وقتی ک پول نداره میخواد بره رستوران گرون،بش میگم سیب داشتیم چرا خریدی خراب میشن میگه خب بریزشون بره اونارو،خیلی رو مخه

شوهرت خوبه دیگه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

نمیدونه داداش منم فک کنم اینطوری بود خانمش میگفت فلان چیزو میخوام بعد مامانم همش بهش میگفت فلان مناسبته خودت باید بخری از اونجایی که حالیش نبود مجبور بودیم خودمون خیلی کارا رو کنیم اگه خسیس نیس ناراحت نباش بگو

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
اینجوری هم‌خیلی سخته..

خیلی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
نمیدونه داداش منم فک کنم اینطوری بود خانمش میگفت فلان چیزو میخوام بعد مامانم همش بهش میگفت فلان مناس ...

خسیس نیست واقعا من سه ماه درگیر این بودم که آیا خسیس یانه..ولی نبود..

خیلی براش توضیح میرم که عزیزم گاهی دوست دارم خودت برام بریزی وخودت حواست باشه ولی میگذره وهمچنان کار خودش رومیکنه😄

خسیس نیست واقعا من سه ماه درگیر این بودم که آیا خسیس یانه..ولی نبود.. خیلی براش توضیح میرم که عزیزم ...

😂

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
خب هرکس ی جوره اونی ک تو میخوای ولخرجه،شوهر من نمیشه جلوشو گرفت پولاشو حروم میکنه ب جا یک کیلو میوه ...

نه واقعا نمیخوام ولخرج باشه..ولی اینجوری که همش یادش بره هم سخته..

اونبار براش یه دفترچه یادداشت کوچولو موچولو گرفتم گفتم اینجا یادداشتشون کن یادت نره ..ولی فکر کنم دفترچه روهم یادش رفته😄

نه واقعا نمیخوام ولخرج باشه..ولی اینجوری که همش یادش بره هم سخته.. اونبار براش یه دفترچه یادداشت کو ...

من چشم تو چشم بهش میگفتم عزیزم همه چی داریم فقط یک کیلو سیب زمینی میخوام

میرفت وقتی میومد ی بسته قارچ و دو کیلو سیب زمینی و یکم هویجو و پرتقال هم میورد😭😭

من چشم تو چشم بهش میگفتم عزیزم همه چی داریم فقط یک کیلو سیب زمینی میخوام میرفت وقتی میومد ی بسته قا ...

😄😄😄😄😄😄

دقیقا برعکس همیم..من مثلا بهش میگم عزیزم یه دونه چیپس میخوام دقیقا میره ومیاد میبینم یه دونه چیپس تونایلون گذاشته خب عزیزم یه بیسکوییتی یه آدامسی یه چیزی خودت بزار کنارش اینقدر حرف گوش کن نباش😄

😄😄😄😄😄😄 دقیقا برعکس همیم..من مثلا بهش میگم عزیزم یه دونه چیپس میخوام دقیقا میره ومیاد میبینم ی ...

ب نظرم شوهرت خوبه

حساس نباش

ب نظرم شوهرت خوبه حساس نباش

واقعا خوبه خداروشکر.. ولی ازاون جهت که اصولا ازاوناییم که خواسته هام‌روسخته برام بیان کنن..اونم هرچی من میگم باز متوجه نمیشه خیلی بهم فشار میاره