2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرم فوت کرده، با خواهرشوهرم مشکلی ندارم مادرشوهرم هم اگه چیزی میگه عمدی نیست به دل نمیگیرم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

همشون باهم رفتن شمال فقط ب ما نگفته بودن خیلی گریه کردم خخخ نه اینکه تا حالا شمال نرفتما بخاطر اینکه دسته جمعی بودنو همه رو برده بودن الا ما بعد عکس استوری میکردن تند تند خخخ

پدرشوهرم فوت کرده، با خواهرشوهرم مشکلی ندارم مادرشوهرم هم اگه چیزی میگه عمدی نیست به دل نمیگیرم  ...

واسه فوت پدرشوهرت تسلیت میگم.‌و اینکه خداروشکر مثل ما عصاب خوردی نداری😂

همشون باهم رفتن شمال فقط ب ما نگفته بودن خیلی گریه کردم خخخ نه اینکه تا حالا شمال نرفتما بخاطر اینکه ...

عزیییزم منم مهمونی گرفتن منو دعوت نکردن😂ب جاش منو شوهرم رفتیم بیرون کلی عکس گذاشتین تا فیها خالدونشون سوخت خبرش بعدا رسید بهمون😂😂

تو چرا اعصابت خرده

من ک هزار تا دلیل دارم یکیش اینکه  پدرشوهر و مادر شوهر بی مسئولیتی دارم اصلا بهمون زنگ نمیزنن کروناهم گرفتیم خودمو شوهرم ی زنگ نزدن احوال بپرسن ببینم چیزی لازم داریم یا ن