2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیییزم منم مهمونی گرفتن منو دعوت نکردن😂ب جاش منو شوهرم رفتیم بیرون کلی عکس گذاشتین تا فیها خالدونش ...

به به ولی من انقد عصبی بودم میخواستم شوهرمو بکشم اونم میگفت خو من چیکار کردم

به به ولی من انقد عصبی بودم میخواستم شوهرمو بکشم اونم میگفت خو من چیکار کردم

عزیزم اگه میدونی شوهرت خوبه غرشو سر اون نزن اون ک گناهی نداره من خدایی شوهرم از همه لحاظ عالیه همیشه پشت منه و بهشون حرف میزنه کلا میترسن بهم حرف بزنن دور میگیرن ازمون ولی ی سری از کاراشون خدایی حرصمو درمیاره منم بروز نمیدم ی جا دیگع تلافی میکنم

اصلا برام اهمیت نداره هیچ وقت خودمو درگیر نمیکنم و ناراحتی هابرام مهم نیس

پدرو مادر خونی خودم کم بدی نکردن بهم پس ازغریبه هیچ وقت توقع نداشتم و ندارم

درحد همون سلام و علیک و دوری و دوستی اصلا باهیچکی قاطی نمیشم ک بخان دخالت کنن یا تیکه بندازن یا هرجیزی

ازاینور اونورم ک بشنوم میگم برام مهم نیس و اهمیتم نمیدم

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
اصلا برام اهمیت نداره هیچ وقت خودمو درگیر نمیکنم و ناراحتی هابرام مهم نیس پدرو مادر خونی خودم کم بد ...

افرین بهت عزیزم خیلی کار خوبی میکنی 

اما ی سری جاها واقعا از دست ما خارجه وقتی من تو خونم نشستم دارم زندگیمو میکنم اونا ب سر ب سرم میزارن و حاشیه درست میکنن اونوقت ادم لجش میگیره

ول کنید بابا.چرا ذهنمونو درگیر اتفاقی که گذشته کنیم؟اصلا نباید فکر کرد بهشون چه برسه بخوایم صحبتشونم ...

همین گذشته هاس ک ایندرو میسازه عزیزم ... انقد ازشون گذشت کردیم ک این شده وضعمون

افرین بهت عزیزم خیلی کار خوبی میکنی  اما ی سری جاها واقعا از دست ما خارجه وقتی من تو خونم نشست ...

منم گه گاه بوده ولی اصلا اهمیت ندادم فقط غیرمستقیم به شوهرم فهموندم ک ناراحت شدم 

دوستان هرکدوم کار تایپ،جزوه نویسی،تبدیل عکس و ویس به متن ،پاور،ورد،تحقیق،ارائه،مقاله ،آزمون نهاد ،حضور زدن کلاس ها ،کارای تخصصی پاور و ورد هم کاملا مسلطم بهم پیام بدید باقیمت و کیفیت عالی انجام میدم براتون    برای اینکه کار پیدا کنم صلوات بفرسید برام
منم گه گاه بوده ولی اصلا اهمیت ندادم فقط غیرمستقیم به شوهرم فهموندم ک ناراحت شدم 

کاش مشکلشون من باشم اینا با پسر خودشونم مشکل دارن☹همسرم خودش میدونه ک مقصر خونوادش میگه رفت امدو کم کنیم یا کلا قطع کنیم اما باز با اون وجود زندگیمون پرتنشه با زنگاشون و دخالت اطرافیان

کاش مشکلشون من باشم اینا با پسر خودشونم مشکل دارن☹همسرم خودش میدونه ک مقصر خونوادش میگه رفت امدو کم ...

خانواده منم با من مشکل دارن،ماکه کلا ارتباطمون خیلی کم کردیم