2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

❤💚💙💜🧡💛💓

میگم تستارترچرابابام میگه میری جلودادگاه کلی جلودادگاه وکیل ریخته که ازترسه قاضی نمیرن داخل یاهم میرن جلوقاضی زبونشون بندمیادازترس ودرکل ازموکلشون هم دفاع نمیکنن به خاطرترس خودشون نظرت راجبه این چیه؟؟؟

دوستان ریپ بزنید پست هامو چون من دوست دارم یکی نظرشو درموردپست هام بذاره
میگم تستارترچرابابام میگه میری جلودادگاه کلی جلودادگاه وکیل ریخته که ازترسه قاضی نمیرن داخل یاهم میر ...

والا من ندیدم وکیل جلوی در دادگاه بمونه تا الان هر دادگاهی دیدم وکیلی ندیدم بخواد بترسه از قاضی 

شایدم اون وکیلا از ترس کارایی که کردن از قاضی بترسن 

خب همه وکیلا وکیلای خوبی نیستن همه فقط میخوان قبول شن

👣

والا من ندیدم وکیل جلوی در دادگاه بمونه تا الان هر دادگاهی دیدم وکیلی ندیدم بخواد بترسه از قاضی  ...

والانمیدونم ایناروبابام میگه 

نمیدونم بخدا شایدم باشه که پدرتون میگه  هیچی بعید نیست همه چی ممکنه

پدرم میگه وکیل میادجلوقاضی لال میشه ازترسش واینکه میگه وکیلای قهارخودشون یه روزی قاضی بودن

پدرم میگه وکیل میادجلوقاضی لال میشه ازترسش واینکه میگه وکیلای قهارخودشون یه روزی قاضی بودن

خب اره باید اینقد بشه تا یه وکیل وکیل بشه اگه قاضی ابهت نداشته باشه همه یا اعدام میشن یا محکوم 

اگه بخواد حق باشه خب قاضی هم طرف حق رو میگیره 

👣

اره زیادی بزرگ شده برات بیخیال  هر وقت پرونده ناجور رسید دست رد کن😎 خیالت راحت

خخ اره 

امروز رفتم شغلای دیگه رو دیدم که به قتل رسیدن دیدم تو پزشکا و شغلای دیگم هم همینه بیشتر هم بوده دیگه الان میگم خب تو همه شغلا هست 

👣

شما که رفتی وکالت سخته ؟منم دوست دارم از چه رشته ای رفتی؟

همش حفظی هست ؟ من میترسم کم بیارم آخه میگن همش قانون باید حفظ کنی و ...

موفق باشی🌹

لحظاتی هستند که بدن انسان در هر حالتی که باشد ، روحش زانو زده است...
2790
2823
2791
2779
2792