2821
2789
بهشون بگو که دیگه بهت نگن  این همه وکیل زنده هست اونا رو هم در نظر بگیر منکه نشنیدم وکی ...

گفتم بهشون 

والا این همه درس بخون اخرش یه احمق بیاد ادمو به قتل برسونه 

اره باید نیمه پر لیوان رو ببینم 😔😔

👣

گفتم بهشون  والا این همه درس بخون اخرش یه احمق بیاد ادمو به قتل برسونه  اره باید نیمه پر ...

خب یه منظوری دارن از گفتن اینا شما مطمئنی نیتشون صلاح شماست واقعا؟؟؟

بیخیال یکی هم داره آینده شو میسازه میان دلشو خالی میکنن

اصلا اهمیت نده بشین درستو بخون 

شاید خودتم خسته از خوندنی داری اینو اینقد بزرگ میکنی

حواست باشه حاشیه نرو 

وکالت قبول شو بعد به این فک کن که چیکار کنی  

نمیخوای که به مافیا ملحق شی بیخیال 😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا الان بعد چن روز رفتم دیدم یه وکیل مشهدی رو کشتن چن روز پیش یه وکیل رشتی رو کشتن ادم دست دلش دیگ ...

پریشب وکیل تو شهر ما کشتن خانم بود

چقدرم ناز بوده خدا ازشون نگذره

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند.....❌آقایان درخواست دوستی ندید مگه عزت نفس ندارید به خانم متاهل درخواست میفرستید❌❌❌❌❌

خب یه منظوری دارن از گفتن اینا شما مطمئنی نیتشون صلاح شماست واقعا؟؟؟ بیخیال یکی هم داره آینده شو می ...

مرسی عزیزم 

مرسی که با حرفات ارومم کردی اونام اشتباه کردن ته دلمو خالی کردن 

انشالله همچین اتفاقی برای کسی نیفته هیچ وقت

👣

مرسی عزیزم  مرسی که با حرفات ارومم کردی اونام اشتباه کردن ته دلمو خالی کردن  انشالله همچ ...

😘😘

اول خودت بشین بنویس برا چی میخوای وکیل بشی 

بچسبون یه جابی جلوی چشمت که هر وقت دچار تردید شدی 

بهت یادآوری بشه

موفق باشی

حتما عزیزم مرسی دیگه سمت اینجور چیزا نمیرم 

بهترین کار رو میکنی

هر شغلی مشکلات خودش رو داره 

مهم علاقه است اگه دوستش داری ولش نکن 

بازم میگم این مواردی که شما شنیدی نباید تعمیم بدی به همه وکیلا

اصلا بهش فکر نکن

بعدش مگه میخوای تو چه حیطه کار کنی که میترسی

کدوم شهر 😰😰چرا دلیلشو نمیدونی 

شهر فسا

با لباس راحتی تو‌خونه بوده دزدیدنش

میگن پرونده سنگینی رو برنده شده بوده

تعقیبش کردن

از خونش دزدیدنش

فقط عکساشو دیدم وحشتناک بود

بازم با اونحال و وضع مشخص بود چقدر خوش هیکل و ناز و قد بلند بوده

حرف نزنم بهتره

فقط وکیل شدی نمیخاد پرونده سنگین قبول کنی همون پرونده های ساده بسه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند.....❌آقایان درخواست دوستی ندید مگه عزت نفس ندارید به خانم متاهل درخواست میفرستید❌❌❌❌❌

ما یه وکیل خانوادگي داریم خیلی قدیمیه تازگیا براش پاپوش رشوه درست کردن وبدبخت هرروز میره امامزاده ومسجد نذر ونیاز میکنه ک تبرئه بشه خیلی ترسناکه اینکار

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

ما یه وکیل خانوادگي داریم خیلی قدیمیه تازگیا براش پاپوش رشوه درست کردن وبدبخت هرروز میره نذر ونیاز میکنه ک تبرئه بشه خیلی ترسناکه اینکار

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
بهترین کار رو میکنی هر شغلی مشکلات خودش رو داره  مهم علاقه است اگه دوستش داری ولش نکن  ...

اره واقعا هر شغلی یه دردسری داره ولی الان بزرگش کردم من 

من خیلی دوس دارم اصلا از مرگ هم نمیترسم ولی بخاطر عزیزام فکرم مشغول میشه هرچی باشه سمت خطر نمیرم 

👣

شهر فسا با لباس راحتی تو‌خونه بوده دزدیدنش میگن پرونده سنگینی رو برنده شده بوده تعقیبش کردن از خ ...

اوووو خدا لعنتشون کنه 

خب پرونده ساده هم مثل مهریه و اینجور چیزاست پارسال یه کاراموز وکالتم کشتن بخاطر پرونده مهریه🤣🤣

👣

ما یه وکیل خانوادگي داریم خیلی قدیمیه تازگیا براش پاپوش رشوه درست کردن وبدبخت هرروز میره امامزاده وم ...

خخخ اون دیگه وکیله باید بتونه خودشو نجات بده 

👣

خخخ اون دیگه وکیله باید بتونه خودشو نجات بده 

نمیدونم چی بگم ادم میترسه 

2790
2823
2791
2779
2792