2821
2789
شما که رفتی وکالت سخته ؟منم دوست دارم از چه رشته ای رفتی؟ همش حفظی هست ؟ من میترسم کم بیارم آخه میگ ...

سخت برای کسیه که نخواد بخونه وگرنه اسون ترین رشته با نخوندن قبول نمیشی و خیلیا هم هستن میخونن سال اول پزشکی قبول میشن وکالت قبول میشن 

حفظ کردنی نیست بیشتر فهمیدنیه اینکه یه ماده رو متوجه بشی و بدونی کی ازش استفاده کنی

👣

اره دقیقا من زیادی بزرگ کردم این موضوع رو 

فدای سرت 

برو پی علاقه ات 

اگه خیلی نگرانی بخون وکیل این شرکت ها و اینجور چیزا شو خیلیم باکلاسه

هنوز زوده شما بخون وکالت قبول شو بعدش اون موقع تصپیم بگیر که چه شاخه ای کار کنی 

حرف اطرافیانم اهمیت نده واقعا نمیدونم چجوری ولی با حرف عزیزترینت هم کاری نداشته باش مشورت خوبه ها ولی این که شما به یه رشته معقول علاقه داری این همه آدم هم میخونن میان ضد حال میزنن اشتباهه شما هم زندگی شخصی ، آرزو ها و خواسته های خودتون رو دارید اولویت ایناست نه افکار دیگران 

فردا نمیگن تو دلشو خالی کردیم نخوند😑 میگن نتوست بخونه 🤷‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فدای سرت  برو پی علاقه ات  اگه خیلی نگرانی بخون وکیل این شرکت ها و اینجور چیزا شو خیلیم ...

من وکالت خوندم دارم برای ازمونش میخونم که قبول شم 

اره دقیقا حرف شما درسته 

منم تمام تلاشمو میکنم برای قبولی هرچند خیلی روحیمو باختم ولی امید دارم هنوز

👣

من وکالت خوندم دارم برای ازمونش میخونم که قبول شم  اره دقیقا حرف شما درسته  منم تمام تلا ...

اجازه نده هیچ فکر یا شخصی شما رو از زندگی که میخوای داشته باشی دور کنه حتی یه تردید کوچولو

شما مطمئن باش برای شما هیچ مشکلی پیش نمیاد و سراسر موفقیت و رضایت کامل خواهد بود زندگی ما کپی زندگی دیگران نیست که بخوایم بر اساس یکسری شباهت ها مثل شغلتون انتظار داشته باشید اتفاقات (بد) مشابه برای شما هم بیفته 

شما رو وکیل ها و جنبه های مثبت رشته تون زوم کن اونا رو برای خودتون بزرگ کن نه جنبه های منفی و حداقلی رو 

اجازه نده هیچ فکر یا شخصی شما رو از زندگی که میخوای داشته باشی دور کنه حتی یه تردید کوچولو شما مطمئ ...

مرسی عزیزم خیلی به حرفای شما نیاز داشتم هر لحظه پیاماتون میخونم لذت میبرم 

👣

آفرین خیلی خوبه کمک خاستید روی من حساب کنید

مرسی ممنون😍😍😍😍 خیلی خوبین که به همه کمک میکنین 

امروز رو درس نخوندم متاسفانه 

من کل روز بیکارم چن ساعت با تمرکز خوبه درس بخونم

👣