2777
2789
عنوان

حرف بقیه خیلی روم تاثیر میزاره

284 بازدید | 14 پست

خیلی به خودم میگم همیشه که نباید برات مهم باشه و اصلا توجه نکن و ...

ولی واقعا نمیشه انقد خود خوری میکنم حالم بد میشه دیگه🚶🏻‍♀️شما وقتی یکی بهتون تیکه میندازه یا حرف بدی میزنه چیکار میکنید؟

اخه من در کل ساکتم جواب هم نمیتونم بدم که مث خودش بخوام بی احترامی کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ب همه راه حل میدم ولی ته تهش ...چرا واقعا باید برام مهم باشع اخه چ سودی داره

تو منو میبینی ولی نه همه ی منو...تنها هدفم مفیدبودنه  وبعد برگشتن به آغوشِ خاک به آرامشِ الهی به کنار امیر بودن و تو دنیایِ امیر زندگی کردن..💔خدایا از تفکرات منفی بیزارم نجاتم بده 💔خدایا مثبتم کن خدیا منو همه رو ورژنی از خودت کن....
چطور اخه به عمم که بزرگ ترم هس تیکه بندازم 😑  خیلی پشت سرم حرف میزنه ...  یه بار دعوامو ...

خوب چی کنی بشینی اون تیکه بت بندازه کسی ک احترام نمیزاره احترام نباید ببینه حالا بزرگ یا کوچیک هرکس شخصیتی برا خودش داره

بستگی داره کی باشه اگر ازم کوچیکتر باشه جوابشو میدم اگر ازم بزرگتر باشه ازش فاصله میگیرم باهاش حرف نمیزنم ب روش نمیخندم اگر حرف بدی بزنه اخم میکنم و جوابشو در حد یه کلمه مثل : نمیدونم، باشه ، شاید.. اینا میگم ک بفهمه از هم صحبتی باهاش خوشم نمیاد . 

آدما مثل پیاز، لایه لایه اَن