2789
عنوان

جاری جدیدم

713 بازدید | 20 پست

سلام من ۲۶ سالمه و ۳ ساله نامزدمو 

ی جادی جدید اومده که ۱۸ سالشه خب من از اول خونه پدرشوهرم خیلب سختم بود ک بر اساس منش خانوادگیم رفتار میکردم که خیلی چرب زبون نبودمو کلا دیرم صمیمی میشم  ولی خب اون کلا میاد اینجا هست تو هر جملش مادرجان پدرجان هست انقد با سن کمش زرنگه که حواسش ب همه چی هست و هرکاری من کنم اون بهترشو انجام میده جوری ک من دیگه اصن رفتم کنار اون قبل خواب مادر شوهر پدرشوهرمو میبوسه تا دم در میره استقبال پدرشوهرم تعریفشونو میکنه  همش اونارو تایید میکنه ولی من نظرات متفاوتمو میگم  آدم جدی هستم بعد واقعا رفتم کنار بعد کلا زن شوهر خیلی هماهنگن اگر من یه کاری کنم شوهره ب خانمش اطلاع میده ک جا نمونن ...ولی همسر من این سبک نیستو و واقعا ماددشوهرم عاشق اونه میدونین ی جوری شده  ک ما رفتیم ی گوشه خب حتی همسرمم رفته کنار ...اونا کاملا اونارو ب ما ترجیح میدن هم پدرشوهرم هم مادرشوهرم...واقعا افسردم نمدونم چ کنم شبیه اون شدنم تو غرورم نمبگنجهو ولی خب غریبه شدم تو این خانواده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مثل جاری من .الان ک باردارم هست و دیکه کلی هواشو دارن.منم اصلا چاپلوسی بلد نیستم .هرچند پدرشوهرومادرشوهرم دوتا دیون اصلا باهام خوب نیستن

کاربری مشترکه ۳ نفره .انقد نگید تاپیکات باهم نمیخونه.اگه ناراحتی التماست نکردم

وای توروخدا بیخیال اسی بهش توجه نکن زندگی خودتو بکن مثلا مادرشوهرت اینا بگن اره اون خوبه تو بدی بزار مدال عروس برتر بره گردن اون بیخیییی هیچ‌موقع بخاطر هیچکس رفتارتو شخصیتتو تغییر نده چون ارزششو نداره باورکن تو ۲۶ سالته باید پخته تر رفتار کنی تااون 

مهم نیست خودت باش، خودشیرینی نکن، زندگی خودتو بکن، گندش یجا در میاد بوش میرسه به دماغت عزیزم، شما همون خودت باش شیکتره

با ابله بحث نمیکنم،مخصوصا خشکه مقدس فاقد عقل ،ریپلای نکن چون مزخرفات یه فاقد مغز رو نمیخونم و جواب نمیدم،عارم میاد وقتمو حروم کنم واسه یه موجود بی ارزش

دقیقا کپی منی اصلا اهمیت نده جاریم هم تازه اومده بود همش مادرجون مادرجون میگفت باخودم گفتم هنوز صابون مادرجون ب تنش نخورده یکی دو ماه نگذشته تو یه تعذیه بینشون خراب شده بود اصلا محل مادر جون نمیداد😂😂😑😐

مغزم پرحرف تر از دهنمه! 

بهتر والا.

من خانواده همسر خیلیییی خوب و بی آزار هستن ولی کلا زیاد باهاشون صمیمی نیستم.

جاریم هر هفته اونجاست.

کلی هم مث جاری شما زبون میریزه.

موقع کار هم باشه اون سریع میره.

ولی من از اولش خنثی بودم.نه من کاری به اونا داشتم نه اونا کاری به من.

زندگی در آرامش کامل به سر میبره.

البته ماهی یه بار حتما میرم خونشون

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)
اتفاقا رفتار شما عالییییه فردا که بری خونه خودت راحتی و کاری به کارت ندارن اما با این رفتارای جاری ...

اون دوست داره‌چون هرکی از پدرشوهر مادرشوهرم تعریف کنه دلبری کنه از لحاظ مالی خیلی بنفعسونه

عزیزم ناراحت نشوهرکسی جایگاه خاص خودشو داره ولی توهم مث اون زبون بریز من خودم ۱۴ سالم بود عروسی کردم الان ۱۸ سالمه ویه پسردوسال ونیمه هم دارم چنان با چرب زبونی فامیل شوهرمو تودست دارم که هرکی میرسه میگه خواهر نداری بگیریمش واسه پسرمون

بنظرت خودت باشی بهتره چون از اول همینطوری رفتار کردی الان اگ بخای مثل اون رفتار کنی یه جوری ضایعس

ولی خب همین ک بهشون احترام بزاری کافیه

دیگ تیپ شخصیتی ادما متفاوته منم اصن چاپلوسی و خودشیرینی بلد نیستم

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن