2789

نه نشده خیلی برای حل مشکلم به دعانویس مراجعه کردم نشد که نشد فقط خدا میتونه حل کنه هر مشکلی رو خدا بزرگ تر از دردهای ماست خدا بزرگ تر از دسیسه های مردمه 

توروخدا برای دل شکستم دعا کنید 😔دعا کنید مشکل بزرگم رفع بشه 

میشه دعا کنید به عشقم برسم و نتونن جدامون کنن؟ 😔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی اصلا تجربشو نداشتین؟خودتون اطرافیانتون؟

من این اواخر خیلی رفتم 

یکی بود از روی قرآن میگفت نمیدونم درسته یا نه 

قرآنی بود دعا نویس یا جادوگر نبود اگه میخواین بدم شمارشو 

نه نشده خیلی برای حل مشکلم به دعانویس مراجعه کردم نشد که نشد فقط خدا میتونه حل کنه هر مشکلی رو خدا ب ...

راستش منم گرفتاری خیلی بزرگی دارم که برای هرکی بخوام تعریف کنم صد در صد بهم میگه غیر ممکنه حل شدنش..ولی بازم به خدا امید دارم.برام فال موکل دار گرفت یه خانومی که بهم گفت درست شدنی نیست مگه این که خدا کمک کنه..خیلی حالم گرفته شد😓

من این اواخر خیلی رفتم  یکی بود از روی قرآن میگفت نمیدونم درسته یا نه  قرآنی بود دعا نوی ...

منم گرفتم.دو نفر برام گرفتن یکیش سرکتاب از رو قرآن که گفت نیتم براورده میشه..یکی دیگه امشب برام گرفت اون موکل داشت گفت نمیشه..

راستش منم گرفتاری خیلی بزرگی دارم که برای هرکی بخوام تعریف کنم صد در صد بهم میگه غیر ممکنه حل شدنش.. ...

منم مشکلم خیلی خیلی بزرگه دلم خونه میتونم درکت کنم میدونم اونقدری ناچار شدی که از روی ناچاری رفتی فالگیر ولی امید داشته باش دل ما بی کسارو شاید خدا خرید

برای دلت دعا کردم انشالله که حل میشه 😔❤️💔

من این چند وقت خیلی از خدا دور شده بودم شاید دارم تقاص اونو پس میدم خیلی اشتباها کردم 

الان فقط به خدا پناه بردم توام به خدا پناه ببر انشالله که حل بشه 

والا سه  چهار بار فال قهوه درست دیدم

یه بارش که یه زنی زیر پای بابام  نشسته بود...بجای بابام نیت کردم....همه رو گفت......بعد از طرف زنه نیت کردم...خیلی چیزارو گفت....بطوری که راه خلاص شدنمونم توش بود....ظرف بیست روز از سر سفره عقد پروندیمش....

یه بارم خواهرم حامله بود یه ماهه حتی مامانم نمیدونست....جنسیتشم با اطمینان گفت....

دختر عمومو شوهرش از خونه بیرون کرده بود...حتی قفلارو عوض کرده بود.‌..کارشون به دادگاه بود....فالشو که گرفت....گفت ۷روز دیگه میاد دنبالت.....سرهفتمین روز به من زنگ زد گفت دروغ بوده..آشتی نداره...کلیم گریه کرد.....یهو فرداش زن عموم گفت ساعت ۱۰ شب قبل دوماد اومده کلی عذر خواهیم کرده برگشتن سر زندگیشون....

البته صدبارم گرفتم....چون نیتم الکی و کشک بوده یا برای یه موضوع بارها گرفتم.....غلط اومده ولی این موارد حیاتی دقیق اومد

منم مشکلم خیلی خیلی بزرگه دلم خونه میتونم درکت کنم میدونم اونقدری ناچار شدی که از روی ناچاری رفتی فا ...

قربونت برم مهربون مرسی که درک میکنی از خدا میخوام مشکلتو زود حل کنه کنارشم درد منو دوا کنه🤍🤍دقیقا از رو ناچاریه.اینم خیلی چیزا رو درست گفت کاش حداقل همه رو چرت پرت میگفت اون موقع میگفتم پس کل حرفاش الکیه دلم نمیسوخت😓مشکل اینجاست روز به روز جای اینکه بهتر شه همه چی داره بدتر میشه😓ولی جز امید بستن کاری ازم ساخته نیست

قربونت برم مهربون مرسی که درک میکنی از خدا میخوام مشکلتو زود حل کنه کنارشم درد منو دوا کنه🤍🤍دقیقا ...

امیدت رو قطع نکن 

خدا نکنه عزیزم 

از مادرت بخواه دعات کنه شاید دعای اون زودتر اثر کنه انشالله که به زودی دلت آروم بگیره ❤️🌹

من شنیدم میگن.....دعای هرکسی یه جای بخصوصه

فک کنم درست باشه

ما بابام وحشتناکه....زندگیمون از دستش سیاه و تاره....

سالها به دعا هم اعتقاد نداشتیم.....حالا موردی دوسه جام رفتیم اثر نداشت

ولی یه بار  اتفاقی یه دختر دعانویس برامون نوشت...خداگواهه اومدیم خونه بابام یه آدم متفاوت بود....ولی عمر دعاش کوتاه بود......بالاخره یه سید پیر هم پیدا کردیم ...هر دعایی نمینویسه ولی گفت بابام همزاد داره که رفتاراشم دست خودش نیست.....خداوکیلی خوب بود ...دعاشم یک ماهی دووم داشت...مدام باید بگیریم....اگه نه باز وحشتناک میشه

امازن عموم از اولشم دعا میگرفت...علنا هم میگه....لیلی و مجنونن....هشت تا بچه فوق موفق دارن که اونام لیلی و مجنونن....زندگیای خیلی آرومو خوب دارن.....دوتا از بچه هاشم تو بچگی مشکل اعصاب داشتن....یکیشون الان قاضیه.....اون یکیم استاد دانشگاهه....روانشونم آروم

ببین.....تقدیر  و سرنوشت آدم ثابت نیست....کائنات ثابت نیستن....اینا دوره ای تغییر میکنن....

ندیدی میگن صدقه حتی مرگو تغییر میده یا به تعویق میندازه

به نظرم امکانش هست.....اون لحظه توفالت چیزی اتفاق میفته.....که بعداز مدتی یا با دعایی یا با نفرینی یا با نظری......دیگه اتفاق نمیفته یا برعکس

ندیدی قدیمیا میگن تو کار خیر استخاره نکن سریع باش....مبادا اتفاقی مانعش بشه

یا میگن از این ستون تا اون ستون فرجی میشه

یا میگن یه سیب تا بیفته زمین صدجور میچرخه

خب طبیعیه اگر چیزیم تو فال آدم برعکس در بیاد.....هیچ کس از پیش خدا نیومده.....نهایتش غافلگیری کار خودشه....بشر تا یه جاییم کنکاش کنه....عاقبت تدبیر خداس