2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاقا حالا طلاق اون بنده خدا افتاد گردن من بدبخت😂🤦🏻‍♀️✋🏻

خودت گفتی  😂😂😂😂😂😂 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
چقد سطح توقع دخترا رو بالا برد یکی کامنت گذاشته بود ک من عشقمو با مهدی مقلیسه میکردم میگف رابطمو کا ...

اره یادمه کامنتای خونه جدیدشو میخوندم الان دیگه نیست اون پست.

واییی چقد گفتن ما کجا زندگی میکنیم یا میگفتن لعنت ب زندگی ما 

وای پست تولدش ...

چقد ناامید کرد از زندگیشون .

کم هم نیستن امثال سی سی تو اینستا 

مثل قارچ دارن زیاد میشن

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سحر اگر براش مهم بود کل زندگیشو نمیورد تو اینستا .. پس خودش ب چشم اعتقادی نداره

ااصلا بلاگرا هیچی نیستن  فقط بلدن زندگیشون بکنن تو چشم مردم 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
ااصلا بلاگرا هیچی نیستن  فقط بلدن زندگیشون بکنن تو چشم مردم

اره کاش مردم اینا رو انفالو کنن.بخدا هیچ هنری ندارن 

جز حسرت و ناله برای بقیه .

من اشتباه کردم اون موقع سحر و فالو میکردم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اره کاش مردم اینا رو انفالو کنن.بخدا هیچ هنری ندارن  جز حسرت و ناله برای بقیه . من اشتباه کرد ...

من هیچ بلاگری فالو نکردم گمشن پول انترنت بدیم و نت کم کنیم که زندگی اونارو لایک کنیم  کلی پول بیاد بحسابشون ماهم تو پول انترنتمون موندیم

اره یادمه کامنتای خونه جدیدشو میخوندم الان دیگه نیست اون پست. واییی چقد گفتن ما کجا زندگی میکنیم یا ...

آره بابا یه مشت آدم بی سواد در دهاتی ک تازه ب یه توایی رسیدن از صدقه سری نتی ک ما میخریم میره ب حیب اونا

من همه شونو آنفالو کردم

هنین سیسی ریا کار یه زندگی معنولی داشت

یه لباسای تکراری معمولی

من هیچ بلاگری فالو نکردم گمشن پول انترنت بدیم و نت کم کنیم که زندگی اونارو لایک کنیم  کلی پول ب ...

من کوثر و فالو میکنم اونم میخوام انفالو کنم ...دیگه هیچ کس و فالو نمیکنم.

کوثر هم فقط برا ایده لباس ولی دیدم خیلی داره تو زندگیم تاثیر میذاره