2777
2789
عنوان

بلاگرا

300 بازدید | 49 پست

برام جالب همه چیه زندگیشون نشون میدن ولی اصلا چشم نمیخورن؟؟

تازه روحیشون عالی 

همه چی هم میگیرن 

اینا به چشم اعتقاد ندارن یعنی؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

سحر رو ندیدی چشم خورد؟

من بشخصه میگفتم چه زندگی خوبی دارن! چند ماه بعد طلاق! بنظر من که چشم زخم بود حالا شما رو نمیدونم

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندارن لابد😁

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

چون چشم وجود نداره و خرافاته بعد همه می‌دونن اینا باطن زندگیشون اصلا این نیست

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
سحر رو ندیدی چشم خورد؟ من بشخصه میگفتم چه زندگی خوبی دارن! چند ماه بعد طلاق! بنظر من که چشم زخم بود ...

اره منم میگفتم چ عشقی حسرتشو نمیخوردم..

یعنی چشم خورد؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
چشم وجود داره عزیزم مگه ب امام ها اعتقاد نداری؟

چه ربطی داره 😑😑😑

گندم را دزدیدند صدای اعتراض ها بلند شد، نان بین مردم پخش کردند؛اعتراض ها خاموش شد؛این جماعت فقط به دنبال سیرکردن شکم خود هستند نه گرفتن حقشان !                                  برتولت برشت، سقراط مجروح
سحر رو ندیدی چشم خورد؟ من بشخصه میگفتم چه زندگی خوبی دارن! چند ماه بعد طلاق! بنظر من که چشم زخم بود ...

پس تو چشش زدی😂😂😂

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
چون چشم وجود نداره و خرافاته بعد همه می‌دونن اینا باطن زندگیشون اصلا این نیست

باور کن وجود داره چندین بار بدون اینکه خودم اصلا بهش فک کنم.

چشم خوردم.

انرژی منفی وجود داره