2777
2789
عنوان

بلاگرا

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 49 پست
پس تو چشش زدی😂😂😂

سحر اگر براش مهم بود کل زندگیشو نمیورد تو اینستا ..

پس خودش ب چشم اعتقادی نداره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

منم چن شب پیش تو اینیستا یع بلاگر دیدم😐💔 اسمش سوگند بود فک کنم😑... یه فیلم 8 دقیقه ای از اتاقش گرفته بود ی میلیونم بازدید خورده بود...😐💔 لامصب اتاق نبود ک ... باغ تالار لوازم آرایشی بود😐💔😹

The moon is pink ^

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اون ک مشخص شد ب شوهرش خیانت کرده و شوهرش خودکشی کرده از دستش ولی نمرده  چ چشمی خورده اونوقت ...

نه بابا اون ک چشم نیست ..

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
منم چن شب پیش تو اینیستا یع بلاگر دیدم😐💔 اسمش سوگند بود فک کنم😑... یه فیلم 8 دقیقه ای از اتاقش گر ...

اره از اینا تو اینستا کم نیستن😑

سحر کدوم بود؟ سی سی؟

اره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
چشمشون زدیا😂

نهههه😬😂

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.
چون اماما گفتن چشم زخم وجود داره امام علی گفته نصف بیشتری از کسایی ک تو قبرستونن از چشم هست مادربز ...

دایی منم چشم خورد 

ی ساختمان داشت میساخت 

هر کی رد میشد میگفت وایی این مال کی هست ..

ی کسال بعدش براثر سرطان فوت کرد

پس تو چشش زدی😂😂😂

عاقا حالا طلاق اون بنده خدا افتاد گردن من بدبخت😂🤦🏻‍♀️✋🏻

سحر اگر براش مهم بود کل زندگیشو نمیورد تو اینستا .. پس خودش ب چشم اعتقادی نداره

عزیزم تو از کجا میدونی زندکیشون عالیه.....

مگه تدیدی فردین همع رو رسوا کرد!

همش چس کلاس میذارن

تازه مولشون اصلا برکت نداره 

عاقا حالا طلاق اون بنده خدا افتاد گردن من بدبخت😂🤦🏻‍♀️✋🏻

😄😄یک میلیون فالووو داره .

عزیزم تو از کجا میدونی زندکیشون عالیه..... مگه تدیدی فردین همع رو رسوا کرد! همش چس کلاس میذارن تا ...

اره منظورم کلا به چشم اینا اعتقاد نداشت اون از همه چی زندگی گذاشت تو اینستا ..

یادمه حتی از شوهرش تو رختخواب بود با استیکر گل بازوهاشو سانسور میکرد..

مثلا همین سحر همممش میگف مهدی میرم بیرون فکر پیشت نباشع!؟؟ همش عشششق عشق عشق حالا ریدن بهم میگه چل ...

چقد باورش کردن .

متاسفانه

چقد سطح توقع دخترا رو بالا برد

یکی کامنت گذاشته بود ک من عشقمو با مهدی مقلیسه میکردم میگف رابطمو کات کردم دیدم اصلا مثل مهدی سوپرایزم نمیکنه گفت سیسی من نمیبخشمت

میدونی چقد آه و حسرت هست پشت سرش

همیت ک یکی آه بکشه بگه خوشبحالش چ زندگی

اینا اکه آدم بودن همو رسوا نمیکردن تو ایتستا