2777
2789

از من بپرسید صدرصد اعتماد میزارم رو دستاتون😎

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من بپرسید صدرصد اعتماد میزارم رو دستاتون😎

بگو چطوری

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)
بگو چطوری

خب اول ک تو همین نی نی سایت ی کاربر لینک کانال سابلیمینال گذاشته بود رفتم و از دنیاش خبردار شدم اولش باورم نشد ولی نتیجه هارو می‌دیدم هی اعتمادم بیشتر میشد تا اینکه خودم دان کردم نتیجه دیدم ازچش روشن . دستان زیبا . زیبایی مژع هام بلند شد چشام درشت شد و ساب ارزو برای امتحانم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
خب اول ک تو همین نی نی سایت ی کاربر لینک کانال سابلیمینال گذاشته بود رفتم و از دنیاش خبردار شدم اولش ...

ميشه يه ساب واسم بفرستي درباره ي علاقمند شدن به درس خوندن

چی هست

ی فایل صوتیع ک توش پیام های پنهان داره وقتی گوش میدی اونا کم کم میرن تو ناخودآگاه و اثر میزارع

چه جالب چشمات چقدر تغییر کرد

در حدی تغییر کرد ک خدم تو اینه حس کنم

ميشه يه ساب واسم بفرستي درباره ي علاقمند شدن به درس خوندن

@magicsubliminal برو توش تلگرام 

ب ادمین ها بگو راهنمایی میکنن

2790
2778
2791
2779
2792