2789
من فقط یدونه گوش دادم،میگن که خوب هست،اگر لینک ساب خوبی دارین برا منم بفرستین ممنون😍♥️

@magicsubliminal

بفرمایین عالیه

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بیشتر توضیح بده

من انقدر پیگیر ساب بودم حتی از یوتیوب هم دانلود میکردم شده بود خوراکم اما پشت زمینه اونا چیه کی میتونه تضمین کنه چی وارد ذهن و روح آدم میشه نزدیک یکی دو هفته گوش کردم یهو همه چی بهم ریخت از خوابم گرفته تا خلقیاتم و سردرد های عجیبی میگرفتم 

خلاصه پیشنهادم بهت اینه یا ساب گوش ندی یا خودت درست کنی یا اینکه صدای خودتو ضبط کنی و جملات تلقینی رو بگی و صدای خودتو گوش کنی ولی از هیچ بنی بشری سابلیمینال نخر موفق باشی 

من انقدر پیگیر ساب بودم حتی از یوتیوب هم دانلود میکردم شده بود خوراکم اما پشت زمینه اونا چیه کی میتو ...

ن عزیز جان اونا حتما معتبر نبودن 

من خدم نتیجه دیدم

نگران‌نباش..!خدایی‌ که‌ آمار تک‌تک‌ برگای‌ عالم‌ و‌ دارهازاحوال‌ توهم‌ خبر داره..:)))🙃🌿
مرسی عزیزم 😍😍😍😍❤️♥️❤️

پرنتیجه باشین 😜🌸

ن عزیز جان اونا حتما معتبر نبودن  من خدم نتیجه دیدم

درسته من تجربه خودمو گفتم دلم نمیخواد سختیهایی که من کشیدم یکی دیگه هم ببینه اگر کسی خیلی مشتاق ساب باشه به نظرم خودش درست کنه بهتره 

درسته من تجربه خودمو گفتم دلم نمیخواد سختیهایی که من کشیدم یکی دیگه هم ببینه اگر کسی خیلی مشتاق ساب ...

دیگه فک نمیکنم هر کس بتونه

خب اول ک تو همین نی نی سایت ی کاربر لینک کانال سابلیمینال گذاشته بود رفتم و از دنیاش خبردار شدم اولش ...

لینک کانالشو بهم بده لطفا

میدونن که دروغ میگن، ما هم میدونیم که دروغ میگن و میدونن که میدونیم که دروغ میگن اما باز دروغ میگن. #خودشیرین_نباشیم (تاپیک باحالا تگم کنین❣)