2821
2789
عنوان

وضیعت من 😂📷📷

193 بازدید | 13 پست

از یه طرف خندم میگره از یع طرف میگم چقدر بدبختم بعد از رفتن مهمونا تو این وضیعتت  ادم خونه رو می بینه می ترسه اونقدر بهم ریخته است از شانس بد ما عم هم مامانم و هم من سرما خوردیمم اینن سینی سرما خوردگی منه اینا رو بخورم بعد پاشم برای تمیز کاری  مامانمم  خوابه   تو قوری چای گیاهی هست 🥺🥺🥺🥺🥺🥺

از اون ورم  قرص و شربت سرما خوردگی  تموم شده  مجبورم  سفالکسین بخورم برای گلو درد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

استارتر کرونا نباشه یه وقت 😶😶😶

برو دکتر 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

منم از این سرما خوریااا میخوام

فقط کافیه تو خونه ما موقعه سرما خوردی بخندی یا بلند شی دو قدم راه بری

یعنی دیگه خوب شدی😐😐😐💔💔

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

بزار بیام پیشت سه تا نارنگی زیاده برات ی وقت خطرناکه 🤣

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

چه دلی داشتن مهموناتون که شما سرماخوردین اومدن مهمونی‌! الهی زود خوب شین

بعد اوتا سرما خوردیمم از راه دور بودن چند روز موندن اونا هم سرما خوردن چون بزن برقص کردیم بعد رفتیم جلوی در تا خنک شیم  همه مریض شدیم

بفرماا 😂😂😂

ایشالله زود خوب شی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

دقیقاا  سینی رو خودم درست کردم 😂

😂😂😂😂😂😂

نه تمام حالش به اینه یکی برات درست کنه

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
2790
2823
2791
2779
2792