2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😭😥که بعد هواسش به خانومایه تو فیلم جلب شه

ای بابا  خواهری این مردها اینقدر از اینجور فیلم‌ها دیدن که همه را از برن 

حساس نباش وگرنه خیلی اذیت میشی من اوایل ازدواج زیاد حساس بودم واقعا دعواهای بدی کردیم اما بعدها فهمیدم این جوری فقط خودم اذیت میشم، پاکی باید تو ذات آدم باشه، 😑

سینمایی باشه ترجیحا کوتاه  نت شبانه ندارم 😅😂 باب اسفنجی رو خیلی دوست داره به نظرم خنده دارم ...

میخواین باهم کارتون ببینین😂😂😂😂 هردوتون بچه هستینا! من و شوهرم هم از وقتی بچه دارشدیم 3 تایی میشینیم کارتون میبینم همه ی کارتون‌ها را حفظ شدیم اگی هم قشنگه با بره ناقلا راستی ما خانواده پوچز هم میبینیم

اگه همسرت باهات فیلمم میببینه خوش بحالت بهترین همسر دنیارو داری ..مردای این دور وزمونه بااینهمه مشغله مگه وقت برای اینجور کارا دارن، من که شوهرم همش سرکاره طفلک شب میاد اش ولاش میفته هنوز خیرسرش مدیره..خدا حفظش کنه واقعا برای زندگیمون زحمت‌میکشه

اگه همسرت باهات فیلمم میببینه خوش بحالت بهترین همسر دنیارو داری ..مردای این دور وزمونه بااینهمه مشغل ...

خوشبخت باشی همین که همسرت داره برای زندگیت تلاش میکنه نشونه عشقشه😍سایش همیشه بالای سرت باشه

نه والا مام زیاد با هم فیلم نگاه نمیکنیم اخه وقت نمیشه 😅

میخواین باهم کارتون ببینین😂😂😂😂 هردوتون بچه هستینا! من و شوهرم هم از وقتی بچه دارشدیم 3 تایی میشی ...

نه شوهر من عاشق باب اسفنجیه😂😂😂

دفعه بعد بره ناقلا رو میبینیم😂ممنون از پیشنهادت😀