2777
2789

دس طالباس چجوری امن و امانه😐

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افغان نیستم.ولی کلا کشور بلازده ایه.فکر نکنم حالاحالاها روی آرامش رو ببینه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

دس طالباس چجوری امن و امانه😐

لعنتیا وزیر اقتصاد تعیین کردن با کلاشینکفش میشینه پشت میز اداره😂😂😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

لعنتیا وزیر اقتصاد تعیین کردن با کلاشینکفش میشینه پشت میز اداره😂😂😂

😂😂

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
گناه دارن🥲

انقد میزننشون فیلماشونو دیدم 🥲

این یک دعوت نامه است.

بدین وسیله از شما دعوت می شود به خانواده ایران بپیوندید.ایران کابر فروشگاه تخصصی صنعت ساختمان 🏢🏫

با ما رویای خود را بسازید

تمامی محصولات به قیمت کارخانه

دیگه چی از این بهتر؟

انواع درب و پنجره

شیرآلات بهداشتی

دیوارپوش و کف پوش

کرکره برقی و...

و هر محصولی که نیاز داشته باشی تنها در ایران کابر

آدرس سایت :

irankaber.com

و آدرس پیج : 

iran.kaber@

دارای نماد اعتماد الکترونیک ✔🎖

با اطمینان خرید کنید

من توفیسبوک ۵۰۰۰ تا فالوور افغانی دارم همشون هذب وهذب بازی ان خیلیاشون راضی ان اونایی هم که حکم بسیجی ها وانقلابی های مارو دارن ناراضی ان...عین خیالشونم نبود توگروهشونم داشتن برنامه میچیدن برن پارک جوجه کباب بخورن