2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟😭😢

71 بازدید | 11 پست

مدرسمون گفته قراره دو روز در هفته بریم مدرسه بعد گفته باید حتما واکسینه شده باشید تا بتونید بیایید

منم دوس ندارم سینوفارم بزنم😭آخه میگن تأییدیه سازمان بهداشت جهانی رو نداره بقیه کشورها هم راه نمی دن کسایی که سینوفارم زدن😢واکسن پاستورکوک تأییدیه داره؟؟؟؟کشورای دیگه می پذیرنشون راه شون میدم تو کشورشون؟؟؟

بعد این جایی که ما رفتیم برای واکسن هنوز پاستورکوک«سوبرانا»نداشتن احتمالا در آینده میارن🥺

چیکار کنم؟؟؟منتظر بمونم اون بیاد؟

سینوفارم بهتره یا پاستورکوک؟

کدومشون تأییدیه دارن و معتبر ترن؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

حالا مگ میخای بری خارج 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا مگ میخای بری خارج 

نه 

ولی شاید در آینده چند سال دیگه پیش اومد😅

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
این همه آدم زدن‌ حالا که زندن‌ تافته جدا بافته  نیستی  که‌ رفتن‌ به مدرسه سخته‌ برات‌ تا و ...

آخه شنیدم تأییدیه نداره 

کشورهای دیگه هم راهشون نمیدن

یه خبریم شنیدم برای مسابقات جهانی تیم اسکی کشورو اتریش راه ندادن چون واکسن سینوفارم زده بودن🥺

آخه شنیدم تأییدیه نداره  کشورهای دیگه هم راهشون نمیدن یه خبریم شنیدم برای مسابقات جهانی تیم ا ...

من برکت  زدم😁😁😁 تابیده نداره  ولی جلو مرگ و که کمی گرفته‌ 

الان چون واکسن زده زیاد داریم‌ درصد شمایی که نزدی مبتلا بشی خییییلییییی زیاده هر چی سریع تر بزن‌ فقط بزن  به فکر الان باش مبتلا نشی نه اینکه یه روز نتونی بری جایی🤕

من برکت  زدم😁😁😁 تابیده نداره  ولی جلو مرگ و که کمی گرفته‌  الان چون واکسن زده زیا ...

به نظر شما سینوفارم بزنم یا پاستورکوک «سوبرانا»؟

به نظر شما سینوفارم بزنم یا پاستورکوک «سوبرانا»؟

عزیزم‌ در مورد پاستور‌ اطلاعی  ندارم‌ ولی سینوفارم‌ همه  اطرافم‌ زدن  و خداروشکر تا الان که حدود ۷ماه میگذره مبتلا نشدن  الان خیلیا دارن‌ دز سوم  سینوفارم‌ میزنن

عزیزم‌ در مورد پاستور‌ اطلاعی  ندارم‌ ولی سینوفارم‌ همه  اطرافم‌ زدن  و خداروشکر تا ا ...

نمی دونید چند درصد مردم واکسینه شدن؟

نمی دونید چند درصد مردم واکسینه شدن؟

اخبار دقیق که نمیدن‌ ولی تو دور و بر ما  واقعا نیست کسی نزده باشه  همه بچه های بالای ۱۲ سال هم سینوفارم‌ زدن‌ یعنی انتخاب دیگه ای نداشتن‌ فقط همین بود و انگار به دانش اموزا‌ تک دز میرنن

اخبار دقیق که نمیدن‌ ولی تو دور و بر ما  واقعا نیست کسی نزده باشه  همه بچه های بالای ۱۲ سا ...

اینجا فامیلامون زدن برای بچه های زیر هجده سال دو دوز بود

سینوفارم 

اینجا فامیلامون زدن برای بچه های زیر هجده سال دو دوز بود سینوفارم 

وای اخه رو چه حسابی ۲ دز پس چرا اینجا تک دز زدن‌ ؟؟؟ چیکار میکنن‌ اینا😧😧😧 ولی بزن‌ نترس‌ هر چی بود 

خدا رحم کنه  موج ششم‌ شروع نشه