2777
2789
عنوان

واکسن لعنتی

374 بازدید | 31 پست

بچه هادیروزواکسن زدم امروز حالت تحوع دارم اظطراب هم گرفتم چیزی نمیتونم بخورم توروخدابگین چیکارکنم کیااینطوری بودن

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من😥

هیچکار باید صبر کنی...

مایعات زیاد بخور

🖤🕊                                                                                                                                                                                   خون جاری در خیابانها از مقابل خانه‌ی شما نمیگذرد؟                               
چی زدی من هیچ دارویی بهم نمیسازه ولی واکسن مشکلی نداشت برام

سینوفار

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 

بابای منم هر دو دوز رو ک زد 

استرس و اظطراب گرفت حوری که نمیتونس بخابه همش راه می‌رفت 

وزن اولیه 97/400 تاریخ(1401/3/16)💫وزن دوم 95/300 تاریخ(1401/3/28)💫وزن سوم 93/350 تاریخ(1401/4/10)💫وزن چهارم 93 تاریخ (1401/4/27)💫وزن پنجم 90/700 تاریخ (1401/5/24)💫                         (با افتخار به هدف اولم رسیدم 😍😍😍😍خواستن توانستن است🤗پیش به سوی هدف دوم 85 کیلو) 💫 وزن ششم 89/400 تاریخ (1401/6/11)💫وزن هفتم 88/500 تاریخ (1401/6/30)💫وزن هشتم 87/650تاربخ (1401/7/15)💫وزن نهم86/900 تاریخ (1401/7/28)💫 اراده ام ضعیف شد و آنفولانزا هم گرفتم باعث شد کل آبان ماه رو رژیم نباشم 😪 از اول آذر قوی تر از قبل شروع کردم 😍 وزن دهم 86/300 تاریخ(1401/9/6)💫(با افتخار به هدف دومم رسیدم) وزن یازدهم 85 تاریخ(1401/9/18)💫
بابای منم هر دو دوز رو ک زد  استرس و اظطراب گرفت حوری که نمیتونس بخابه همش راه می‌رفت

بعدچیکارکردخوب شد؟

شاید استرس داشتی برا واکسن منم معده دردم شدیدتر شده.دیروز زدم

اره داشتم خیلی

من😥 هیچکار باید صبر کنی... مایعات زیاد بخور

شماچندروزه زدی؟