2777
2789
عنوان

کولر گازی چی خوبه بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 31 پست
مرسی عزیزم گری و زیاد شنیدم نمیدونی چنده قیمتش؟

۲۴ هزار بدون ضمانت،همین تابستون حدودای 1۹ و خورده ای بود..

من توی خونه م دوتا گری داره،۲۴ هزار و 12 هزار..چندساله دارم عالیه.خیلی هم بیصدا و سرماش عالیه

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرم هم تابستون وست پوینت گرفت ۲۴ هزار، هفده و‌خورده ای..البته یکی دوتومن هم باید بذاری کنار برای نصبش و لوله ش..

بستگی به متراژ خونه ت داره که چندهزار بگیری..خونه بالای ۸۰ متر باشه صددرصد باید برای اتاق خواب ها هم ۱۲ هزاری بگیری

۲۴ هزار بدون ضمانت،همین تابستون حدودای 1۹ و خورده ای بود.. من توی خونه م دوتا گری داره،۲۴ هزار و 12 ...

مرسی از راهنماییت🤩 ی سری الان میگن تقلبی شده و فروشنده ها دستکاری میکنن کولرارو منم زیاد از کولر گازی سر در نمیارم خیلی میترسم با این حساب باید از اهواز بخرم پس

ایشالله یه کولر خوب بگیرین 

شمع هم بخرین از من کنارش😍😁کلی شمع خوشگل و قیمت عالی و مناسب دارم.توی تاپیکام عکساشون هست نمونه کتری هم مدنظرتون باشه واستون درست میکنم

اینم پیجمه hoor.candle.handmade 

حتما بخرین خب؟😁😁😍😍😍

مادرم هم تابستون وست پوینت گرفت ۲۴ هزار، هفده و‌خورده ای..البته یکی دوتومن هم باید بذاری کنار برای ن ...

اینا کم مصرف هستن باگاز شهری کار میکنن یا سیلندر هم میشه؟

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
خونه ۱۱۰ متره پس اتاق خوابارو هم باید جدا بگیرم☹

برای هر دوتا اتاق نگیر..یه ۲۴ یا سی هزار برای سالن بگیر،یه ۱۲ هم برای یکی از اتاقا. همزمان دوتا روشن باشن اون اتاق هم خنک میشه

ما کولر ابی داریم اب هم مصرف میکنه برقی هم هست 

هیچ کولر گازی با گاز کار نمیکنه..این یه اصطلاحه..این کولرها یه گاز مخصوص دارن توی خودشون برای همین اینجور میگن

فقط باید بیای اهواز بخری.اهواز هر کولری کشش نداره اهوازی ها اکثرا مارک گری دارن. عالیه. الجی و سامسو ...

عاره دقیقا فروشندهه هم همینو گفت شهر خودمون قیمت گرفتم گفتم واسه اهواز میخوام گفت برو اهواز اینجا کولر گازی خوبی پیدا نمیکنی ک ب درد گرمسیر بخوره

هیچ کولر گازی با گاز کار نمیکنه..این یه اصطلاحه..این کولرها یه گاز مخصوص دارن توی خودشون برای همین ا ...

اها ممنون

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید .