2821
2789
عنوان

ب دادم برسید🙏🏼🙏🏼🙏🏼

104 بازدید | 11 پست

من بچم 5 ماهه ک بدنیا اومده از همون روز اول گریه میکرد تا الان ک 5 ماهش شده ادامه داره گریه ی خیلی شدید میکنه ک فقط با راه بردن و حرکت بالا و پایین کردن تو بغل آروم میشه هر چی دکتر بوده بردیم هر چی قطره بوده برا کولیک و رفلاکس دادیم هیچچچ تاثیری نداشته حدود ده روزه خیلیی شدیدتر شده دیروز دوباره بردیم یه عالمه دارو داد و هیچ تاثیری نداره گفتیم شاید دندون داره در میاره ولی دکتر گفت نه، بخدا کم آوردم چن شب پیش رفتیم مهمونی ختی موقع شام اجازه نداد بیام بیرون همش تو اتاق توبغلم سر و پا حرکت اسکات رو میرفتم شاید براتون خنده دار باشه ولی من الان با گریه دارم تایپ میکنم ازتون خواهش میکنم اگه تجربه ای داریم بهم بگین من چیکار کنم تا کی ادامه داره سوضع خودمو خونم دیدنیه دیگه دلم نمیخواد از خونه برم بیرون چون زهرمارم میکنه

بچه منم همین بود دیگه رسما داغون شده بودم همش رو پا یا توبغل داشتم دورش میدادم حتی شبا نشسته میخوابیدم دراز میکشیدم گریه میکرد بچه رو پا تا صبح نگهش میداشتم اعصابم خراب شده بود واقعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کلیه آزمایش وسونو ازش گرفتن ،؟ببرش پیش دکتر با تجربه ،کلیه شن داشته باشه بچه خیلی بیقراری میکنه ،دارو گیاهی ،عطاریا یه چیزی دارن ما فولوس بهش میگیم نمیدونم دیگه اسمش چی میشه تو آب حل میکنن ،بچه آروم میشه وشکم دردش برطرف میشه ،از یه عطاری خوب بپرس ولی حتما دکتر خوب ببرش ،گریه زیاد طبیعی نیست

ببین گلم بچه ای که با بازی اروم میشه مشکلی نداره دختر من بخدا تا ۶ صبح بیدار بود بعد میخوابید دکتر بردم گفت بچه که بازی میدی ساکت میشه مشکلی نداره

من با نبات داغ ارومش میکردم امتحان بکن مواظب باش دهنش نسوزه

یک احتمال دیگه هپ داره اذیت میکنه شاید سیر نمیشه غذای کمکی بهش بده ببین چجوری میشه

یکی از اطرافیانمون با دارو اشتباهی بچش مشکل روده پیدا کرد الان ۸ سالش هست ولی هنوز مشکلش رفع نشده

حرفاتون درسته ولی این مخصوص نوزاده کامل ارومش میکنه درد ورم شکمشو، دو رو بر ما همه به بچه هامون دادن همه وزن زیاد میگرفتن وتپل بودن ،حالا تجربمو گفتم ولی باید حتما دکتر ببره علت گریش مشخص بشه ،انشالا به هیچی نیاز نباشه