2777
2789
عنوان

سوال دارم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 27 پست
میگه در انتخاب دین هیچ اجباری نیست،یعنی با عقل و منطقت جلو برو،کسی نمیتونه تورو مجبور کنه مسلمون بشی ...

پس خدا چی عذابش چی برنامه زندگی پس از زندگی چی

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه دیگه👋👋👋👋👋

یعنی چی برام سواله خب😂

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
راست میگه.تو آیت الکرسی هم اومده لا اکراه فی الدین.هیچ اجباری در دین نیست. دیگه نمی‌خوام بحث رو ادام ...

لا اکراه مربوط به اصل پذیرش دین است نه در پذیرش احکام آن واسه همین گفته لا اکراه فی الدین والا معنی نداره که کسی سیستم اعتقادی رو بپذیره و یا عضو سازمانی بشه ولی بعد بگه من مقررات و قوانینش رو قبول ندارم

بعضی ها از آیت الکرسی فقط همین قسمت رو بلدن لا اکراه فی الدین

در حالیکه در ادامه میگه

قد تبین الرشد من الغی فمن یکفر بالطاغوت... 

یعنی چون راه هدایت و رستگاری از راه ضلالت وگمراهی مشخص شده و واضحه که عقل سلیم راه هدایت رو انتخاب میکنه پس لااکراه فی الدین.

اگر معنای این آیه این بود که در دین هیچ اجباری نیست و مردم آزادند که که هر اعتقادی داشته باشند و هر کاری دلشون خواست انجام بدن دیگه چه معنی داشت که این همه پیامبر بفرسته، اصلا چه معنی داشت بهشت و جهنم رو خلق کنه وقتی خودش گفته آزادید

اونوقت این سوال پیش میاد که پس چه فرقی بین مومن وکافره 

چه فرقی بین بی حجاب و با حجابه مگه همه ازاد نیستند خداجون مگه خودت نگفتی آزادیم پس محاکمه  و عذابت واسه چیه؟

اونوقت نعوذ بالله باید گفت این خدا به اندازه ی یه ادم معمولی هم حالیش نیست از یه طرف میگه لا اکراه فی الدین  ازاون طرف میگه اگه احکام دین رو انجام ندین جهنم منتظرتونه!!

به نظرتون این تناقض نیست

در ثانی اگه تو آیت الکرسی اومده لا اکراه فی الدین

از اون طرف گفته (ان الدین عند الله الاسلام) یعنی فقط وفقط اسلام

انا هدیناه السبیل اما شاکرا و اما کفورا

منم تصمیم گرفتم دل به  تو ندم                                                                                                             #پسر حاجی
لا اکراه مربوط به اصل پذیرش دین است نه در پذیرش احکام آن واسه همین گفته لا اکراه فی الدین والا معنی ...

واقعا عالی 

به این میگن جواب

کاش منم یکی بود اینطور جواب سوالام رو بده  

ببخشید در خواست دوستی بدم قبول  میکنیدلطفا

سوال دارم

تنها بودن یه کابوس شومه، عزیزم نباشی کار دل تمومه                                                                       #پسر حاجی            
یه چیزی بهت بگم همیشه یادت باشه.خدا خیلی مهربونه،الکی ماهارو ترسوندن.

دقیقا مشکل منم همینه یعنی واقعا اون دختره ک اومده بود تو برنامه زندگی پس از زندگی میگفت حجاب نداشتم آرایشم زیاد بود نماز نمیخوندم روزه نمیگرفتم بعد مریض شدم رفتم بیمارستان یه لحظه با صحنه هایی مواجه شد ک ی مرد با موهای سیمگون اومده بوده داشته نگا پرونده اعمالش میکرده بعضی جاها سر تکون میداده بعضی جاها خوشحال میشده اینا همه توهمه من نماز و روزم به جاع اما حجاب و دوست ندارم

واقعا عالی  به این میگن جواب کاش منم یکی بود اینطور جواب سوالام رو بده   & ...

خوب همینجا بگین سوالاتون رو 

منم تصمیم گرفتم دل به  تو ندم                                                                                                             #پسر حاجی
لا اکراه مربوط به اصل پذیرش دین است نه در پذیرش احکام آن واسه همین گفته لا اکراه فی الدین والا معنی ...

زووووور که نکرده.خدا یهودی ها،مسیحی ها رو قراره محاکمه بکنه که چرا مسلمون نیستن؟ در ضمن منظور از دین فقط اسلام نیست

زووووور که نکرده.خدا یهودی ها،مسیحی ها رو قراره محاکمه بکنه که چرا مسلمون نیستن؟ در ضمن منظور از دین ...

سلام  اولا که باید با دلیل ومدرک جواب بدین نمیشه همینطوری هر چیزی به ذهنتون رسیدبگین پس درسته؟؟

دوما:خدا باکسی تعارف نداره 

بله خدا قراره یهودیها و مسیحی ها رو محاکمه کنه 

چون‌خدا میگه با فرستادن پیامبر اسلام تمام ادیان سابق منسوخ و باطلن(ان الدین عندالله الاسلام)

سوما: خدا زور نکرده که اسلام رو بپذیرین ولی عواقب عدم پذیرش اسلام روهم باید قبول کنین

خود خدا میگه(من یبتغ غیر اسلام دینا فلن یقبل منه) یعنی اگه شما شب و روز هم عبادت خدا کنی ولی این عبادت خدا به نحوی نباشه که در اسلام گفته شده مورد قبول نیست.

لطفا اگه خواستین جواب بدین

دلیل و مدرکش رو ذکر کنین.

ببخشید نمی‌خوام قطع دسترسی بشم.❤️

موفق و موید باشین

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792