2777
2789
عنوان

سوال دارم🙂

1100 بازدید | 27 پست

محسن کدیور کیه ؟ قبولش دارین؟

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیه 

نمیدونم دیه 😂

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

کیه

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
کیه؟🙄

نظرش اینه ک نباید حجاب اجبار بشه و ترک حجاب گناه کبیره نیست انتخابیه

کشفش کردی منم خبر کن😁

گفتم بخون

راست میگه.تو آیت الکرسی هم اومده لا اکراه فی الدین.هیچ اجباری در دین نیست. دیگه نمی‌خوام بحث رو ادامه بدم که قطع دسترسی میشم حتما.

تا حدودی درسته بنظر من حجاب چادر یه چیزیه که اول باید تو مغز اتفاق بیوفته نه اینکه الان من بگم چادر بپوشم بعد یه مدت ترک کنم دوباره بپوشم یل یه سری جاها با مانتو برم در کل یا رومی روم یا زنگی زنگ

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!

[QUOTE=213036940]راست میگه.تو آیت الکرسی هم اومده لا اکراه فی الدین.هیچ اجباری در دین نیست. دیگه نمی‌خوام بحث رو ادام ...[/QUOTاین یعنی مجبور نیستی ک اسلام و قبول کنی یا اینکه هیچ کاری انجام دادنش اجبار نیست؟

نه صرفا اسلام،هر دینی می‌تونه باشه

یعنی میتونی اسلام و قبول نداشته باشی یا منظورش اینه ک هیچ کاری تو اسلام اجبار نیست

یعنی میتونی اسلام و قبول نداشته باشی یا منظورش اینه ک هیچ کاری تو اسلام اجبار نیست

میگه در انتخاب دین هیچ اجباری نیست،یعنی با عقل و منطقت جلو برو،کسی نمیتونه تورو مجبور کنه مسلمون بشی،مسیحی بشی یا یهودی بشی.حجاب هم همینطوره،باید به اصل و فلسفه اش پی ببری،از روی اجبار هیچ فایده ای نداره