نمیدونم والا اخه رفت دستشویی بعو از 1 دقیقه لومد بیردن دستاشم نشست 😭😭😳 این مامانش چیکارست والا م ...
عزیزم حساس نباش اینها همش وسوسه شیطان ول کن
برای رسیدن به هدف خود باید تلاش کرد آن زمان است که که رسیدن به خواسته خود لذت دارد ✌️⭐من دختر خردادم من آدم مذهبی هستم دوست دارم همه کار هامو برای رضای خدا انجام دهم برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستید ❤️💚🤍🇮🇷✌️🌹⭐🤟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا منظورم اینه که چه بد که وسواس داری خیلی کار اذیت کننده ای
برای رسیدن به هدف خود باید تلاش کرد آن زمان است که که رسیدن به خواسته خود لذت دارد ✌️⭐من دختر خردادم من آدم مذهبی هستم دوست دارم همه کار هامو برای رضای خدا انجام دهم برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستید ❤️💚🤍🇮🇷✌️🌹⭐🤟