2777
2789
عنوان

💖 سوال دینی 💖

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 30 پست
نمیدونم والا اخه رفت دستشویی بعو از 1 دقیقه لومد بیردن دستاشم نشست 😭😭😳 این مامانش چیکارست والا م ...

عزیزم حساس نباش اینها همش وسوسه شیطان ول کن

برای رسیدن به هدف خود باید تلاش کرد آن زمان است که که رسیدن به خواسته خود لذت دارد ✌️⭐من دختر خردادم من آدم مذهبی هستم دوست دارم همه کار هامو برای رضای خدا انجام دهم برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستید ❤️💚🤍🇮🇷✌️🌹⭐🤟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

واقعااینقد سخته درک اینکه اسی منظورش اینه پاش شلوارش نجس‌شده اومده نشسته رو فرش یا ایونور اونورو نجس کرده؟

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چه کنم نمازم باطله 😭😭

نه بابا منظورم اینه که چه بد که وسواس داری خیلی کار اذیت کننده ای

برای رسیدن به هدف خود باید تلاش کرد آن زمان است که که رسیدن به خواسته خود لذت دارد ✌️⭐من دختر خردادم من آدم مذهبی هستم دوست دارم همه کار هامو برای رضای خدا انجام دهم برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستید ❤️💚🤍🇮🇷✌️🌹⭐🤟
ببین یک مهمون اومده خونمون دخترش، 5 سالشه بعد رفت دستشویی و خودشو نشست میخوام ببینم این الان گناه ...

ببین تا یقین نداری که بدن بچه با رطوبت تماس پیدا کرده باجاهای دیگه مثل فرش و.. پاک هستن و تطهیر لازم نیست

پس نمازام قبوله نمیخواد خونه رو بشورم

نه عزیزم

من وسواس دارم ولی نمیدونم چیکار کنم

من ازتو هم بدترم ولی یکم بهتر شدم چون واقعا کارشیطانه میخاد خستت کنه 

ببین تا شک داری پاک هست اگه یقین داری یه جایی نجسه نجس به حساب میاد توکه نمبدونی. دقیق کجا نجسه پس چیزی به گردنت نیس

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
ممنونم خیالم راحت شد

خواهش گلم🤍