2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی دیدی یا همینجوری شک داری?

تو دوران دوستی پیامشو به یه دختر دیدم 

بعد پیگیر شدم فهمیدم با اون بوده ولی بخشیدمش چون قول داد خیانت نکنه تو دوران عقد دیگه چیزی ندیدم تا این شماره کلا ازاون دفعه اول که خیانت کرد من همیشه شک داشتم و تا میره بیرون خبری ازش نیست اضطراب میگرتم 

اعصابم خورد میشه فکر میکنم با کسیه  

تو دوران دوستی پیامشو به یه دختر دیدم  بعد پیگیر شدم فهمیدم با اون بوده ولی بخشیدمش چون قول دا ...

بخدا منم همینم ی بار دیدم ک اونم من بد متوجه شده بودم ,ولی هیچ وقت بهش اعتماد ندارم ,تا انلاین میشه میگم داره خیانت میکنه اصلا اروم نیستم 

خب تو چرا شک داری مگه چیزی ازش دیدی؟ 

سه سال بود ازدواج کرده بودیم اصلا بهش شک اینا نداشتم گوشیش رو هم چک نمیکردم ,ی روز ک ظهر خواب بود نگا کردم گوشیشو اون تلگرام و واتساپ و اینستا داشت من هیچکدومو نداشتم ,تو تل دیدم تو گروه چ حرفا.ک رد و بدل نمیشه البته شوهرم نبود بقیه بودن نمیدونم شایدم پاک کرده بود ,بعد دیدم ب دختره گفته سحر خانوووم اونم گفته بود جوووووونممممم اینم ج داده بود جونت بی بلا و چرا ج نمیدی دگ من شکستم اون بتی ک ازش ساخته بودم شکست دوساعت همینجوری موندم بیدار ک شد گفتم دس گذاشت رو قران ک میخواستم با دوستم ک دوس پسرشه اشتی بدم ولی من دگ منه سابغ نشدم 😔

سه سال بود ازدواج کرده بودیم اصلا بهش شک اینا نداشتم گوشیش رو هم چک نمیکردم ,ی روز ک ظهر خواب بود نگ ...

حق داری منم که خیانت دیدم دیگه اون آدم سابق نشدم ولی اون میگه فراموش کن من کاری نمیکنم واقعا ولی نمیشه تو حالا گیر هم میدی بهش؟ 

حق داری منم که خیانت دیدم دیگه اون آدم سابق نشدم ولی اون میگه فراموش کن من کاری نمیکنم واقعا ولی نمی ...

بیچاره ش کردم خیلی ینی گوشیشو میگردم میگم با این حرف بزن با اون نزن چرا ب اون خانم خندیدی ی دونه فالور زن نداره فقط عمه هاش هستن 

بیچاره ش کردم خیلی ینی گوشیشو میگردم میگم با این حرف بزن با اون نزن چرا ب اون خانم خندیدی ی دونه فال ...

دقیقا عین من البته فالوو خانم که نباید داشته باشه ولی گیر دادن فایده نداره حالا اخلاقش خوبه؟ 

دقیقا عین من البته فالوو خانم که نباید داشته باشه ولی گیر دادن فایده نداره حالا اخلاقش خوبه؟ 

اخلاقش خوبه ولی وقتی دعوا کنیم دست بزن هم داره ,منظورت چیه گیر دادن فایده نداره?

اخلاقش خوبه ولی وقتی دعوا کنیم دست بزن هم داره ,منظورت چیه گیر دادن فایده نداره?

نه والا چرا آدم گیر بده فقط داریم خودمونو پیر میکنیم کسی که دوست داشته باشه داره دیگه میدونه چه کاری درست نیست انجام نمیده چه کاری درسته انجام میده چرا حرص الکی بخوره آدم الان سر یه پیرینت گرفتن کلی داستان درست کرده 

بعدشم بهونه الکی میگیره تو کارگاهش کار میکنم 

از ساعت 9گذاشته رفته تو پیام یه ذره بحث کردیم گفتم پیام نده تو فقط فکر میکنی خودت درست میگی 

دیگه پیام نداد منم موندم کارگاه